PALFINGER BM 214, stivuitorul montat pe camion

Oriunde apare stivuitorul montat pe camion PALFINGER BM 214, acesta inspiră entuziasm. Un exemplu este Roy Seifert, șofer pentru compania bavareză de materiale de construcții Huber & Riedel GmbH din 1997, care utilizează zilnic stivuitorul montat pe camion, pentru o mare varietate de aplicații.

Gata de utilizare în cel mai scurt timp, flexibil și capabil să transporte sarcini grele – stivuitorul montat pe camion PALFINGER BM 214 oferă multe caracteristici convingătoare.

Atunci când Roy Seifert își oprește camionul, stivuitorul BM 214 nu este vizibil imediat. Este depozitat într-o cutie compactă de transport. Durează, însă, numai 30 de secunde pentru ca stivuitorul montat pe camion să iasă din cutie și să fie complet gata de acțiune. Indiferent dacă se lucrează pe trotuare asfaltate, parcări subterane înguste sau zone cu pietriș, folosind BM 214, șoferii experimentați pot livra chiar și pe cele mai îndepărtate șantiere. „După o analiză atentă, am optat pentru modelul de stivuitor BM 214. Nivelul său ridicat de flexibilitate și capacitatea de a fi gata de acțiune în timp record au fost avantajele decisive pentru mine, deoarece uneori mă ocup de până la șapte lucrări pe zi, într-un interval de timp foarte scurt.

În plus, cu capacitatea sa maximă de ridicare, de 2.100 kg, stivuitorul montat pe camion poate gestiona și sarcini grele”, spune Roy Seifert. Stivuitorul din cutie își datorează capacitatea excelentă de off-road tracțiunii integrale permanente 4×4, combinate cu dimensiunile compacte, care îl transformă într-un adevărat joker pentru Seifert atunci când descarcă, zilnic, materiale de construcții. Operatorul este, de asemenea, impresionat de aspectul lui BM 214. „Pe lângă caracteristicile tehnice, aspectul său a fost, de asemenea, important pentru mine. Deoarece este adăpostit în interiorul cutiei de transport, BM 214 rămâne protejat de apă sărată și murdărie iarna. Drept urmare, după patru până la cinci ani, arată încă la fel de nou ca și astăzi și rămâne pe deplin operațional”, explică Seifert.

Adiția perfectă

Roy Seifert, din postura sa de șofer profesionist, apreciază capacitățile BM 214 și știe că se poate baza pe echipamentul din dotare și pe beneficiile serviciilor de calitate oferite de PALFINGER: „Am deja 14 ani de experiență cu macaralele de încărcare PALFINGER. Văd BM 214 ca o soluție suplimentară și o extensie a serviciului oferit de Huber & Riedel GmbH. Datorită dimensiunilor sale compacte, este și mai ușor de ajuns în locurile în care o macara de încărcare are, uneori, mai puțină libertate, cum ar fi la capătul îndepărtat al aleilor înguste. Acest lucru ne permite să furnizăm, chiar și pe șantierele complexe, materialele de care este nevoie. În plus, pentru cine nu a mai operat niciodată o macara de încărcare, stivuitorul montat pe camion, ușor de utilizat, este modalitatea perfectă de a începe. Apreciez la PALFINGER calitatea înaltă a serviciilor și nivelul de orientare către client. Atelierul PALFINGER de unde mi-am luat prima macara de încărcare este, și astăzi, atelierul meu de încredere”, a completat Roy Seifert.

Despre PALFINGER

PALFINGER este o companie internațională de tehnologie și inginerie mecanică și principalul producător și furnizor de soluții inovatoare de macara și de ridicare, la nivel mondial. Cu peste 12.500 de angajați (fără lucrători contingenți), peste 30 de locații de producție și o rețea mondială de vânzări și service de aproximativ 5.000 de puncte de service, PALFINGER creează valoare adăugată din provocările clienților săi. PALFINGER își continuă, constant, cursul ca furnizor de soluții inovatoare și complete, care oferă o eficiență sporită și o operabilitate mai bună, valorificând în același timp potențialul digitalizării de-a lungul întregului lanț de producție și valoare.

PALFINGER AG este listată la Bursa de Valori din Viena din 1999, iar în 2022 a atins venituri record de 2,23 miliarde de euro.

Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.