SCHMITZ CARGOBULL: Presiunea, sub control

Nu mai este mult până când sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope va deveni obligatoriu. Vă veți putea proteja flota de vehicule cu sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, alături de TrailerConnect.

Sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS) pentru flota de vehicule indică imediat ce presiunea în anvelope se modifică. Cu ajutorul sistemului telematic TrailerConnect, toate datele despre presiunea anvelopelor pot fi accesate rapid.

Regulamentul UN ECE 141

Când vine vorba de creșterea eficienței și siguranței în transport, presiunea corectă în anvelope joacă un rol important. Din iulie 2024, Regulamentul UN ECE 141 va face obligatoriu un sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, pentru toate remorcile nou înmatriculate. Schmitz Cargobull oferă, deja, propriul sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS), împreună cu sistemul telematic TrailerConnect, acestea regăsindu-se în echiparea standard a semiremorcilor, începând cu 2024.
„Ne echipăm remorcile cu sistemul telematic TrailerConnect ca standard din fabrică, din 2018. Sistemul poate fi, de asemenea, adaptat cu ușurință la vehicule de la alți producători. Toate remorcile Schmitz Cargobull sunt, acum, echipate cu un TPMS, pentru a înregistra presiunea și temperatura în anvelope. Aceasta înseamnă că obligația din iulie 2024 pentru remorcile nou înmatriculate de a avea acest sistem poate fi deja îndeplinită”, a spus Boris Billich, chief sales officer Schmitz Cargobull.

Echipare standard, din 2024

Dacă presiunea în anvelope nu este setată optim, poate duce la uzura prematură a anvelopelor, precum și la un consum mai mare de combustibil, având și un impact pe termen lung asupra siguranței rutiere. Cu sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri Schmitz Cargobull, este ușor să mențineți presiunea corectă de umflare, reducând consumul de combustibil și emisiile de CO2 și crescând eficiența economică. Comportamentul la condus este îmbunătățit considerabil și siguranța la condus crescută semnificativ. Totodată, presiunea corectă contribuie decisiv la prelungirea duratei de viață a anvelopelor.

Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.