SCHMITZ CARGOBULL. Inovații pentru eficiență în transport

Schmitz Cargobull Romania a organizat, deja, tradiționalul SCB Oktoberfest – o oportunitate de a lua pulsul pieței, a întâlni jucători importanți și, bineînțeles, de a cunoaște cele mai recente inovații în materie de semiremorci.

Inspirat de mottoul „Innovations for Transport Efficiency”, participanții la eveniment au putut testa cele mai noi produse Schmitz, concepute special pentru îmbunătățirea eficienței economice pentru utilizatori.

Câștigătorul Premiului Trailer Innovation 2023– EcoFlex – este primul model din gama EcoGeneration care poate fi comandat în România. Sub deviza – „Rethinking sustainability”, prin cele 3 variante, EcoFIX, EcoFLEX și EcoVARIOS, Schmitz Cargobull, în calitate de lider de piață, contribuie la reducerea emisiilor de CO2 și a consumului de combustibil în transportul rutier.

EcoFlex și EcoVarios au o înălțime ajustabilă în două trepte, pentru a asigura atât transportul de volum, cât și poziția aerodinamică. La extensie maximă, înălțimea totală este de 4 metri, atât în față, cât și în spate. Partea din spate a semiremorcii poate fi coborâtă cu 50 cm, obținând forma aerodinamică optimizată pentru reducerea consumului de combustibil. În poziție Eco, semiremorca se pretează pentru transportul de mărfuri generale grele, băuturi, role de tablă sau de hârtie, sau alte mărfuri ce nu necesită înălțime utilă mai mare de 2.200 mm.

O premieră absolută în Europa a fost prezentarea EcoVarios, potrivit mai ales pentru mărfurile de volum și pentru industria de automotive. Ca și la EcoFLEX, la extensie maximă, înălțimea totală este de 4 metri, atât în față cât și în spate. În modul Eco, înălțimea în interior este de 3 m.

Pe lângă acestea, au fost prezentate și basculantele S.KI 7.2 și 8.2 și tradiționala semiremorcă frigorifică S.KO cu sistemele antifurt TL3 și TL4 și agregatul frigorific de ultimă generație S.CU.

adaptarea: Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.