Soluţiile TNT România

TNT România a anunţat o nouă abordare a soluţiilor express şi demarează o campanie dedicată proiectelor de import şi export derulate de companiile româneşti.

Compania mobilizează resurse cu performanţe de top la nivel de industrie, pentru a susţine schimburile comerciale europene şi intercontinentale. Cea mai nouă campanie TNT, care se derulează în perioada aprilie – iunie 2013, se adresează companiilor din România ale căror activităţi includ exportul sau importul de marfă, în greutate de peste 30 kg. Partenerii TNT au la dispoziţie oferte personalizate şi discounturi preferenţiale oferite în funcţie de volumele de lucru şi de obiectivele de business ale acestora. Compania oferă astfel facilităţi importante pentru industrii foarte active pe piaţa din România, precum: industria auto, electronică şi high-tech, domeniul medical – farmaceutic, producătorii şi comercianţii de bunuri de larg consum. Concret, clienţii au posibilitatea de a alege cea mai bună soluţie din cadrul unei game extinse de servicii de curierat şi logistică: servicii aeriene express ultrarapide, servicii rutiere cu livrare în zi definită, servicii de freight aerian, rutier (în variante LTL/FTL) şi maritim. Orice solicitare de transport pentru mărfuri şi colete grele este astfel soluţionată prin oferte cu avantaje competitive unice, de la livrări express către orice destinaţie de pe glob, până la servicii personalizate, fără limitări de greutate şi volum.

Soluţii complexe pentru conexiuni optime

Varietatea acestor soluţii logistice răspunde nevoilor unor companii şi domenii industriale dintre cele mai diverse, asigurând în acelaşi timp maximă flexibilitate sub aspect logistic (capacităţi, dimensiuni, volume), dar şi sub aspectul costurilor pentru client. Cresc astfel oportunităţile pentru companiile româneşti de a începe sau dezvolta parteneriate externe, de pe poziţii competitive şi cu suportul unei întregi echipe de experţi. „Campania pe care o lansăm este dedicată facilitării exporturilor şi importurilor româneşti. Propunerea noastră include elemente concrete legate de ofertele preferenţiale acordate clienţilor noştri din mediul de afaceri local. În plus, în afara ofertelor personalizate şi a serviciilor de calitate premium, livrăm valoare adaugată, prin expertiza membrilor echipelor Sales, Customer Service, Special Services. Toate aceste echipe conlucrează, utilizând sisteme informatice şi reţele globale, pentru a construi soluţia aşteptată de fiecare client. TNT realizează în fiecare zi un milion de expedieri şi fiecare dintre aceste transporturi reprezintă o parte a unei posibile poveşti de succes, care va contribui la evoluţia mediului de afaceri“, a declarat Bogdan Drăgotoiu, Directorul de Vânzări şi Marketing TNT România.

Multitudinea soluţiilor TNT vine în întâmpinarea situaţiilor diverse cu care partenerii companiei se confruntă. „Un client ne-a solicitat recent livrarea urgentă a unui utilaj complex, care urma să fie folosit la reparaţiile necesare unei nave comerciale, pe cale să părăsească ţărmul românesc. Am realizat livrarea în cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul soluţiilor noastre de freight aerian, care au asigurat conexiuni optime. Totodată, am returnat instrumentul prin intermediul Reţelei Rutiere Europene TNT, asigurând eficienţă din punctul de vedere al costurilor pentru client. Am oferit astfel cel mai bun mix de soluţii şi am asigurat livrarea transportului la timp şi în condiţii perfecte“, a adăugat Bogdan Drăgotoiu. Proiectele TNT din 2013, printre care şi noua campanie dedicată expedierilor de marfă, reprezintă demersuri destinate relansării economice din România, precum şi de pe alte pieţe de pe glob. Creşterea graduală a tranzacţiilor comerciale şi a volumelor livrate către clienţi şi parteneri este susţinută de investiţiile TNT pe piaţa locală, investiţii concretizate în acest an printr-un nou hub operaţional la Timişoara, cu rol de coordonare la nivel regional. TNT Express este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express şi logistică la nivel global. Compania livrează zilnic aproape 1 milion de colete, documente şi marfă în peste 200 de ţări de pe glob. TNT Express oferă clienţilor săi reţele integrate, aeriene şi rutiere, în Europa, China, America de Sud, Asia şi Oceania, Orientul Mijlociu. Cifra de afaceri a companiei a fost de 7,3 miliarde de euro în 2012.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.