7 companii româneşti la Târgul Internaţional de Materiale de Construcţii de la Kiev

Şapte societăţi comerciale româneşti producătoare de materiale de construcţii participă la cea de-a XVII-a ediţie a Târgului Internaţional de Materiale de Construcţii, care are loc în perioada 20-22 februarie  la Kiev, Ucraina. Alături de alte branduri importante din Europa şi din lume, în cadrul evenimentului expoziţional expun: Adeplast, Aris Electra SRL, Ceramica Iaşi SA, Hobas Pipe System SRL, Plastsistem SA, Royal Land Impex SRL şi Saint-Gobain Glass România).

Pavilionul naţional a fost vizitat de oficialităţi din Ucraina, precum şi de peste 60 de importatori şi distribuitori ucraineni din domeniu, informează Ministerul Economiei.

Ediţia din acest an a Târgului Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild beneficiază de prezenţa a peste 320 de expozanţi, din 32 de ţări, dintre care 9 cu pavilion naţional: Germania, Belarus, Portugalia, Ungaria, Italia, China, România, Turcia şi Finlanda.

De asemenea, în cele trei zile eveniment expun firme din: Grecia, Iran, Spania, Coreea, Lituania, Emiratele Arabe Unite, Polonia, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, SUA, Taiwan, Franţa şi Ucraina.

Participarea firmelor româneşti la Kiev a fost organizată de Ministerul Economiei în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii (APMC).

Târgul Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild este unul dintre cele mai importante evenimente expoziţionale din domeniul industriei materialelor de construcţii ce se desfăşoară cu sprijinul Ministerului Construcţiilor de Locuinţe şi Dezvoltării Regionale al Ucrainei şi cu participarea Asociaţiilor de profil din industria materialelor de construcţii. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.