APTE 2002 reclamă un nou joc de culise în PE

Asociația Patronală a Transportatorilor Europa – APTE 2002 deconspiră și de data aceasta jocul de culise din Parlamentul European (PE), se arată în comunicatul transmis în 7 martie redacției și pe care îl publicăm integral.

Conferința Președinților în ședința de azi, 07.03.2019 a dispus amânarea luării unei decizii  în  privința trimiterii spre vot în  plenul Parlamentului UE a Pachetului Rutier. Raportat la această decizie, APTE 2002 a intrat ieri 06.03.2019 la ora 19:00 în posesia unei informații din interiorul unei ședințe restrânse de grup politic ALDE din PE. 

În acea ședință s-a discutat că,  dacă  ședința  Conferinței Președinților nu se va finaliza cu o decizie în favoarea  trimiterii Pachetului Rutier în Parlamentul European, în această  situație ALDE (grupul din PE) la inițiativa eurodeputatului Pavel  Telicka dorește, prin jocuri de culise și în condiții cât mai  confidențiale,  să completeze ordinea de zi a ședinței de plen a  PE   din data de 11 martie 2019 (lunea viitoare, de la Strasbourg) cu un  ultim punct, care să se refere  la  adoptarea prin vot a trimiterii în plen a Pachetului Rutier. Cu alte cuvinte, ALDE prin Pavel Telicka dorește includerea pe ordinea de zi a plenului Parlamentului UE din data de 11.03.2019  de la ora 17:00, ca Parlamentul UE să voteze introducerea Pachetului Rutier la vot într-un interval cât mai scurt (s-a vehiculat ca în două săptămâni Pachetul să fie sub vot).

ALDE, în secret, a ales special ziua de luni, ora 17:00 deoarece majoritatea parlamentarilor ajung doar luni seara, după  ora 19:00 la Strasbourg (asta e o practică veche) și astfel ar fi doar eurodeputații lor prezenți , cei inițiați , care vor ști care e regia și cum trebuie să voteze.

Astfel, cu majoritatea  eurodeputaților prezenți, luni 11.03.2019 ora 17:00 ALDE  vrea să aducă Pachetul în Parlament.

APTE 2002  și de data aceasta a reușit să deconspire jocul de culise organizat împotriva intereselor industriilor din Est și va dejuca tentativa ALDE în a regiza un vot “în familie” luni seara de la ora 17:00 , atunci când cei “neinformați” nu ar trebui să fie prezenți.

Pe această cale APTE 2002 emite un apel către toți eurodeputații din România și către toți cei din statele din Estul UE precum și către toți cei care consideră că țara lor este defavorizată și nedreptățităde prevederile Pachetului Rutier să FIE PREZENȚI luni, 11.03.2019 de la începutul dezbaterilor ÎN PLENUL PARLAMENTULUI EUROPEAN de la Strasbourg și să voteze ÎMPOTRIVA transpunerii Pachetului Rutier  spre vot  în plenul Parlamentului European, mai ales că două rapoarte au fost respinse în Comisia TRAN din data de 10 ianuarie 2019.

APTE 2002 solicită tuturor eurodeputaților mai sus menționați, indiferent de grupul politic din care fac parte, să dea dovadă de solidaritate, de unitate și de rezistență împotriva complotărilor adversarilor noștrii externi, deoarece în joc este destinul industriei autohtone de transport, a economiei românești, iar în aceste condiții disensiunile sunt inacceptabile!

Conducerea APTE 2002

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.