AXIS își consolidează portofoliul de Video Recordere de Rețea

s10_s20_seriesVideo recorderul AXIS Camera Station S20 vine preinstalat cu software-ul de video management AXIS Camera Station 5 şi preconfigurat, astfel încât utilizatorii să îl poată folosi imediat după achiziţionare. Noile recordere all-in-one includ un switch configurabil ce detectează automat toate echipamentele Axis din sistem. Astfel, se reduce semnificativ timpul necesar instalării şi configurării.

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea AXIS Camera Station S20 Appliance. Recorderul se bazează pe VMS-ul AXIS Camera Station 5 şi pe un switch cu Power over Ethernet (PoE) şi permite stocarea materialelor surprinse de camerele de supraveghere, inclusiv pentru modelele 4K.

AXIS Camera Station S20 este un sistem de supraveghere video complet şi performant, suportând până la 24 de canale video. Odată cu această lansare a fost îmbunătăţită şi seria de NVR-uri AXIS S10, pentru a oferi o capacitate de stocare mai mare care să permită o retenţie mai îndelungată a clipurilor video. Noua serie S10 oferă acum şi o mai mare flexibilitate, prin adăugarea de canale adiţionale şi prin suportul pentru clipuri 4K Ultra HD.

“IMM-urile au nevoie de soluţii de supraveghere video de încredere şi care să nu necesite o resursă umană permanentă. Recorderele Axis sunt preconfigurate direct din fabrică, astfel că se reduce semnificativ timpul de instalare. Componentele hardware au fost selectate şi testate extensiv, iar performanţa acestora a fost validată. Produsele Axis sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitate şi fiabilitate, fapt subliniat şi de garanţia de 3 ani oferită recorderelor AXIS S10”, a declarat Peter Friberg, Director Solution Management, Axis Communications.

Video recorderele de reţea Axis se livrează cu licenţe universale AXIS Camera Station 5, un software VMS complet ce suportă atât camere IP Axis, cât şi camere dezvoltate de alţi producători. Sunt suportate şi alte soluţii de securitate Axis, precum staţii de acces sau goarne de reţea. Interfaţa de utilizare a AXIS Camera Station 5 este intuitivă, modul “Operator” putând fi folosit atât pentru sarcini simple, cât şi pentru operaţiuni complexe.

AXIS Camera Station S5

Video recorderele de reţea Axis sunt potrivite pentru implementările de securitate realizate pentru instituţiile guvernamentale, centrele de educaţie, magazinele retail şi fabricile de dimensiuni medii.

Seria AXIS Camera Station S20 Appliance este compusă din:

  • AXIS S2008, model compact ce suportă un maxim de 8 canale video. Capacitatea de stocare este de 4TB şi integrează un switch PoE configurabil;
  • AXIS S2016, model rack server, ce suportă un maxim de 16 canale video. Capacitatea de stocare este de 8TB şi integrează un switch PoE configurabil;
  • AXIS S2024, model rack server, ce suportă un maxim de 24 canale video. Capacitatea de stocare este de 12TB şi integrează un switch PoE configurabil.

Seria AXIS Camera Station S10 MkII Recorder este compusă din:

  • AXIS S1016 MkII, model workstation, ce suportă un maxim de 32 canale video. Capacitatea de stocare este de 8TB;
  • AXIS S1032 MkII, model rack server, ce suportă un maxim de 48 canale video. Capacitatea de stocare este de 12TB;
  • AXIS S1048 MkII, model rack server, ce suportă un maxim de 64 canale video. Capacitatea de stocare este de 20TB.

Terminalele AXIS Camera Station Desktop sunt compuse din:

  • AXIS S9001 MkII, un nou terminal desktop de dimensiuni reduse (SFF). Suportă un stream 4K Ultra HD video şi două monitoare;
  • AXIS S9002, terminal desktop, suportă maxim 3 stream-uri 4K Ultra HD video şi patru monitoare.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial in echipamente video de rețea, oferind solutii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri din lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.