Bridgestone, la EICMA 2016

bridgestone-la-eicma-2016Bridgestone revine la EICMA – Milano, între 8 și 13 noiembrie – cu un stand de excepție ce integreaza gama Battlax premium on-road și gama Battlecross MX, alături de două noi tipuri de anvelope ce vor fi expuse pentru prima oară la EICMA.

Noile Battlecruise H50: pentru motoare americane în V

Făcându-și debutul mondial toamna aceasta, noile anvelope Battlecruise H50 au fost create special pentru a oferi satisfacție maximă pe motoare americane în V. Bridgestone a utilizat tehnologia de ultimă generatie destinată anvelopelor pentru două roți pentru a crea H50, având ca scop o mai buna manevrabilitate, aderență de top pe suprafețe uscate sau umede și durată mare de viaţă.

Anvelopele Battlecruise H50 etalate la EICMA sunt montate pe un Harley-Davidson Forty-Eight personalizat de Thunderbike – una dintre cele mai importante companii de profil din Europa.

Noile Battlecross X10: aderență pe nisip

Bridgestone completează seria noii generații de anvelope Battlecross MX la EICMA cu încă o premieră în 2016: Battlecross X10 pentru nisip, montate pe o Kawasaki KX450.

Bridgestone îmbunătățeste tracțiunea și controlul prin noile Battlecross X10 prin dezvoltarea unui nou design al blocurilor și prin creşterea capacității de deformare a blocurilor, având ca rezultat o aderenţă mai mare pe nisip. Realizate împreună cu profesioniști de top pe circuitul de competiție MX, pachetul de tracțiune X10 este acum disponibil pentru toate modelele MX, indiferent de nivel.

Aceste două noi anvelope vor fi prezentate reprezentanților media în cadrul unei conferințe de presă la standul Bridgestone (Pad. 2 – Stand Q26), în data de 9 noiembrie la orele 14:00.

De asemenea, la standul Bridgestone din cadrul EICMA mai sunt expuse şi modelele:

Battlax SC1 radiale, concepute pentru scutere de mare putere precum Yamaha T-Max, prezentă aici la Milano. Bridgestone a adaptat elemente ale anvelopelor sale hipersport pentru gama SC, conferind astfel maxi-scuterelor un nou nivel de manevrabilitate sportivă.

Battlax Adventure A40, revoluţionarele anvelope Bridgestone radiale de teren: durabile și de încredere, create pentru orice provocare ar aduce terenul sau vremea. Acestea au fost montate pe un BMW R1200GS.

Anvelopele Battlax Hypersport S21 susțin motocicleta electrică Saroléa SP7. Bridgestone se află într-un parteneriat activ cu Saroléa, încercând sa dezvolte soluţii de mobilitate sustenabilă. Însă o tehnologie prietenoasă cu mediul nu înseamnă condus lent: această motocicletă electrică SP7, deja omologată pentru utilizarea pe drumurile publice, poate depăși 270 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.