Bridgestone, la Paris Motor Show 2016

bridgestoneBridgestone, cea mai mare companie de anvelope și produse din cauciuc din lume, se întoarce la Paris cu o serie de inovatii și îi invită pe toți participantii să le experimenteze.

Standul de 360 mp (Hala Bridgestone 1, Stand 202) pune sub lumina reflectoarelor cele mai noi inovatii Bridgestone și Firestone din Europa. Acestea includ 4 modele noi de anvelope, 3 dintre acestea facandu-si debutul la Motor Show, cea mai importanta expozitie în materie de tehnologie pentru siguranță rutieră. La stand au fost gandite si cateva experiențe memorabile.

Noi anvelope Bridgestone in lumina reflectoarelor

Vedeta standului este noul Bridgestone DriveGuard: anvelopa care te duce la destinatie, indifferent de situatie. Pentru a afla cum DriveGuard schimbă regulile jocului, urmărește test drive-ul de pe site – sau trăiește întrega experiență cu ajutorul sistemului nostru de VR.

Bridgestone Dueler A/T 001 este expus pentru prima dată la Paris: noul erou pentru toate suprafețele, anvelopă all-season ce le oferă șoferilor tracțiune puternică pentru off-road, dar care nu îi va dezamagi pe nici asfalt.

În plus, Bridgestone va dezvalui noua tehnologie Contact Area Information Sensing (CAIS), dezvoltata pentru o anvelopă de iarnă Blizzak LM001. CAIS avertizează cu privire la condițiile suprafețelor de drum și ilustreză cum Bridgestone nu promovează doar dezvoltarea tehnologică pentru anvelope, ci și pentru toate sistemele de siguranță rutieră.

De neratat la stand este si noul Aston Martin DB11 cu anvelope sport de 20” Potenza S007. Bridgestone a fost numit recent furnizorul exclusiv de anvelope pentru DB11.

Firestone Roadhawk: anvelopă de lungă durată, proiectată pentru șoferii de zi cu zi ce ofera rezistența și siguranța pe care și-o doresc, indiferent de condiții – include eticheta UE de asigurare a gradului A pentru aderența la suprafețe umede.

Nu în cele din urma, Firestone Vanhawk 2 pentru autoutilitare comerciale îsi face prima apariție la Paris. Menține performanțele durabile și robuste care au câștigat atât de mulți fani ai versiunii originale Vanhawk, dar adaugă chiar și o mai bună aderență și economie de combustibil. (Comparat cu predecesorul său. New Firestone Vanhawk 2 achieves the ‘B’ EU label grade for wet grip (previously E and C) and the ‘C’ EU label in RRC (previously G, F and E)).

În final, și pe o nota mai lejeră, Firestone îi invită pe toți vizitatorii să se conecteze la Firestone Music Tour – sponsor al celor mai incendiare festivaluri de muzica din aceasta vară în întreaga Europă și te invită să îți testezi vocea cu melodii de drum la Firestone Car-aoke.

Echipele Bridgestone și Firestone așteapta cu nerăbdare să vă întâlnească la Paris Motor Show 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.