Bridgestone, recunoscut de General Motors ca Furnizorul anului 2015

Bridgestone, producătorul mondial de anvelope și produse din cauciuc, a primit de la General Motors (GM) premiul Furnizorul anului 2015, la Cobo Center, în Detroit, Michigan, în 10 martie, la cea de-a 24-a ceremonie de acest gen desfășurată de compania GM.

GM a desemnat 110 dintre cei mai buni furnizori ai săi din 17 țări, care au depășit constant așteptările, au creat valoare excepțională sau au adus inovații companiei.

În cadrul ceremoniei, GM a anunțat cel mai mare număr de furnizori de până acum, de la inaugurarea evenimentului „Furnizorul Anului” în 1992. Aceasta este a 14-a oară când Bridgestone primește acest premiu.

„Suntem concentrați pe construirea unor relații pozitive cu furnizorii care aduc inovații centrate pe client și care sunt Producători de Echipament Original (OEM)”, a spus Steve Kiefer, Vice Președinte al GM, Global Purchasing & Supply Chain.

„Companiile pe care le-am premiat în această seară nu numai că au adus inovație, ci au făcut-o la nivelul de calitate pe care clienții noștri o merită”.

GM 24th Annual Supplier of the Year Awards

Christophe de Valroger, Vice Președinte (OE consumer) al Bridgestone Europa NV/SA a declarat: „Bridgestone a fost, pentru mulți ani, furnizorul principal de anvelope pentru Opel/Vauxhall și suntem extrem de mândri să primim un asemenea premiu de la GM. Este o reflectare a eforturilor și a muncii închegate de echipă, din toate departamentele Bridgestone Europa, care lucrează în parteneriat cu  clientul pentru a construi produse de top, caracterizate prin inovație și tehnologie. Vom continua să construim această minunată relație cu GM”.

GM 24th Annual Supplier of the Year Awards

Premiile GM din 2015 au înregistrat o creștere de aproximativ 40% a furnizorilor onorați, comparativ cu anul 2014, când 79 de participanți au fost premiați. Mai mult de jumătate dintre furnizori au câștigat acest premiu și în 2014.

Furnizorii câștigători au fost aleși de o echipă globală formată din directori ai departamentelor de vânzări, inginerie, calitate, producție și logistică din cadrul GM și au fost selectați după criteriul de performanță în achiziție produse, achiziție indirectă, asistență clienți, asistență post-vânzare și logistică.

https://www.bridgestone.ro

Explicație foto: de la stînga la dreapta

Brandon Vivian – GM, Executive Director, Global Product Development, Chassis

John Behr – Bridgestone, Sr. Director, OE Account Management, Bridgestone Americas Tire Operations

Gary Garfield – Bridgestone, CEO & President, Bridgestone Americas

Mike Martini – Bridgestone, President, Original Equipment, U.S. and Canada Tire Sales Division, Bridgestone Americas Tire Operations

Wade Sheffer – GM, Executive Director, Global Chassis Purchasing

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.