Bridgestone este prezent ca expozant în cadrul târgului de agricultură – Agriplanta, ediția 2016

În perioada 19-22 mai, Bridgestone este prezent ca expozant în cadrul târgului Agriplanta din judetul Călărași – un concept unic în România, aducând cu succes, în același loc, producători agricoli și distribuitori de utilaje, echipamente și accesorii pentru domeniul agricol.

Expoziția ce va avea loc în județul Călărași, în localitatea Fundulea, se desfășoară pe o platformă de teren agricol de peste 30 hectare, structurată în multiple zone: zona de expoziție în aer liber, zona de demonstrații ale utilajelor agricole și zona de testare pe principalele tipuri de culturi agricole. Zona de expoziție însumează peste 195 de companii, producători și furnizori de servicii complementare acestui domeniu care vor aduce în atenția vizitatorilor cele mai recente inovații si utilaje din domeniul agricol.

Bridgestone expune într-un spațiu de 25 mp anvelope și gama de servicii pentru utilajele agricole. În plus, doi dintre partenerii Bridgestone în România, Impar și Dinamic 92 expun, de asemenea, produse Bridgestone/Firestone în cadrul târgului Agriplanta.

Bridgestone este un furnizor important pentru domeniile agricole, fiind compania producătoare de anvelope și produse din cauciuc nr. 1 din lume, iar prezența la acest eveniment este una firească, Agriplanta fiind unul dintre târgurile de top din Romania pentru acest segment de activitate. Multe dintre mașinile agricole au deja ca echipare produsele Bridgestone, iar în cadrul expoziției mii de operatori ai acestor mașini vor fi prezenți în calitate de vizitatori, căutând soluții pentru nevoile companiilor lor.

Dezvoltată ca o platformă unică de comunicare și socializare pentru profesioniștii din agricultură, AgriPlanta – RomAgroTec 2016 estimează pentru ediția de anul acesta 11,000 de vizitatori ai standurilor producătorilor și dezvoltatorilor de produse agricole.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.