Comma relansează gama Performance Motor Oil. Variantă îmbunătățită și pachete cu dimensiuni și design noi

Comma Oil, liderul britanic-brazilian în uleiuri de mașină şi substanţe chimice pentru întreținerea autovehiculelor și a vehiculelor comerciale, îşi extinde gama Performance Motor Oil (PMO), lansând oferta către un public şi mai larg. Noua gamă va include două calităţi noi, Pro-NRG 0W-20 şi Voltech 0W-30, care cresc baza de vehicule deservite de Comma pe pieţe internaţionale pe măsură ce îşi continuă planul de dezvoltare. Totodată, întreaga gamă PMO de la Comma va fi disponibilă în pachete de patru litri, pentru prima dată pe pieţele internaţionale, pe lângă pachetele deja existente de 5 şi de 20 de litri, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Paisprezece produse intră acum în alcătuirea gamei PMO de la Comma. Noile produse cu vâscozitate scăzută, semisintetice şi complet sintetice asigură îngrijire completă pentru motoare și le protejează de uzură.

Adăugirile din gamă vor fi prevăzute şi cu noua siglă şi noul ambalaj Comma, care vor fi implementate în gama Comma în următoarele luni.

Încercate şi probate pe cel mai dur teren de testare – circuitul de curse – uleiurile Comma sunt mixate cu materii brute de calitate maximă. Un pachet tipic cu uleiuri Comma este testat de peste 30 de ori înainte de ieşirea din fabrică, pentru a asigura cele mai înalte standarde.

Despre Comma (www.CommaOil.com)

Comma furnizează o gamă cuprinzătoare de lubrifianţi, substanţe chimice şi produse de întreţinere de clasă mondială destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale uşoare şi pentru transport greu, iar acestea sunt distribuite în peste 40 pieţe din toată lumea, atât pentru mecanicii profesionişti cât şi pentru automobilişti.

Toate produsele Comma îndeplinesc cele mai înalte standarde internaţionale de siguranţă şi sunt supuse unor proceduri riguroase de testare şi control al calităţii în fiecare etapă a procesului de fabricaţie.

Comma a fost înfiinţată în 1965, ca fabrică privată de procesare a uleiului, devenind, în 2012, o divizie operaţională deţinută integral de Cosan S.A. din São Paulo, Brazilia. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.