Două autobuze cu navetiști de la Dacia Pitești s-au lovit într-o curbă

accident-autobuz-smurdDouă autobuze care transportau 80 de navetiști la uzina Dacia Mioveni s-au lovit într-o curbă, vineri dimineață, în municipiul Pitești, provocând rănirea a 17 dintre persoane, însă numai șoferul unuia dintre vehicule se află în stare gravă.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și autospeciale de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care a declanșat planul roșu de intervenție.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, în urma accidentului au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești 16 pasageri și șoferul unuia dintre autobuze. Pentru doi dintre răniți – unul fiind șoferul rănit grav – a fost nevoie de manevre de descarcerare.

“Sunt 17 victime, dar din fericire doar una este în stare gravă, șoferul unuia dintre autobuze. Ne concentrăm acum pe echilibrarea lui, celelalte victime au fost deja evaluate. (…) Este vorba despre mici traumatisme, plăgi, contuzii, entorse. Trei răniți vor rămâne internați în spital”, a declarat unul dintre medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Pitești.

Accidentul s-a produs pe strada Smeurei din municipiul Pitești. Din primele date a reieşit că autobuzele circulau în aceeaşi direcţie, dinspre cartierul Trivale, iar unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa în trafic şi a lovit autobuzul din faţa sa. (M.S.)

Sursă foto: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.