Elmas Brașov a montat lifturi Mitsubishi în AFI Business Park II

Compania Elmas Brașov a livrat şi montat 6 lifturi Mitsubishi în complexul de birouri AFI Business Park II, după ce anul trecut montase tot 6 lifturi ale aceluiași producător în AFI Business Park I. Patru din acestea sunt montate în sistem de comandă cuadruplex, având o capacitate de 21 de persoane/ascensor, viteza de deplasare fiind de 1,75 metri pe secundă. Trei din aceste ascensoare asigură traficul pentru 11 staţii (opriri), iar al patrulea pentru 13 staţii. Din aceste ascensoare, în caz de incendiu, unul iese din sistemul cuadruplex şi rămâne la dispoziţia pompierilor.

Celelalte două ascensoare montate la AFI Business Park Tower II sunt în sistem duplex, având o capacitate de opt persoane/ascensor şi o viteză de deplasare de un metru pe secundă. Acestea au rolul de a prelua traficul de persoane între parterul clădirii şi cele două subsoluri prevăzute cu parcări subterane.

Toate ascensoarele sunt conectate la sistemul de management al clădirii și înglobează tehnologie verde care conduce la o utilizare eficientă a resurselor.

Compania Mitsubishi Electric a creat cele mai rapide ascensoare din lume, acestea fiind montate în clădirea Shanghai Tower din China. Ascensoarele vor avea o viteză de 18 metri/secundă.

Până acum, cele mai rapide lifturi atingeau aproximativ 16,8 metri/secundă.

Compania braşoveană comercializează şi montează din 2011 gama de ascensoare Mitsubishi, produse de divizia Mitsubishi Elevators&Escalators care face parte din concernul Mitsubishi Electric.

Mitsubishi Elevators&Escalators este un nume de referinţă în domeniu cu o experienţă de peste 80 de ani. Produsele inovatoare Mitsubishi au deschis noi posibilităţi în design-ul spaţiului public. Dezvoltarea acestora a presupus ani de cercetare dedicaţi pentru a depăşi provocările fizice, tehnice şi mecanice implicate. Punctul culminant al deceniilor de experienţă şi inginerie este reprezentat astăzi de ascensorul de mare viteza. Acesta oferă o experienţă deosebită în exploatare cu un nivel de vibraţii şi zgomot imperceptibil.

Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ  întinzându-se pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei la nivel regional. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.