Grupul MOL invită antreprenorii să administreze în regim de agenție 35 de benzinării din rețeaua sa extinsă

Grupul MOL va armoniza platformele de funcționare ale benzinăriilor din rețeaua sa din România, invitând antreprenorii și companiile care doresc să administreze benzinăriile preluate în luna februarie a acestui an să depună scrisori de intenție până la 4 septembrie 2015.

“Majoritatea benzinăriilor MOL România funcționează sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, în timp ce rețeaua achiziționată în luna februarie include unități care funcționează sub diverse forme de administrare. Având în vedere necesitatea de a oferi clienților și partenerilor produse și servicii de înaltă calitate și de a asigura respectarea standardelor în întreaga rețea a Grupului MOL în România, invităm antreprenorii să își trimită candidaturile pentru administrarea în regim de agenție a 35 de stații din rețeaua noastră extinsă ”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail, MOL România.

Benzinăriile care vor trece la noua platformă de operare sunt amplasate în diferite localități: Adunații Copăceni (jud.Giurgiu), Borș (jud.Bihor), București, Constanța, Corbii Mari (autostrada A1, jud.Dâmbovița), Craiova, Florești (jud.Prahova), Hunedoara, Mărăcineni (jud.Buzău), Oradea, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița, Rupea (jud.Brașov), Sebeș, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Vladimirescu (jud.Arad).

Agenții trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi să dispună de capital propriu pentru finanțarea afacerii, să depună o scrisoare de garanție bancară, să aibă experiență managerială de cel puțin trei ani precum și aptitudini antreprenoriale și experiență relevantă în vânzarea cu amănuntul și motivarea echipelor.

Pentru administrarea stațiilor pot depune oferte inclusiv agenții actuali ai benzinăriilor, precum și angajații acestora, cu condiția îndeplinirii criteriilor de preselecție.

Procesul de recrutare are în vedere asigurarea de servicii de cea mai bună calitate clienților, prin selecția riguroasă a partenerilor de afaceri ai Grupului MOL în România.

Antreprenorii interesați să opereze benzinării ale Grupului MOL în România sunt invitați să se înscrie pe site-ul MOL România la adresa: https://molromania.ro/ro/administratori-benzinarii-mol

Ulterior înscrierii vor primi prin e-mail informații despre administrarea unei stații a Grupului MOL în România și sunt rugați să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de email codo@molromania.ro până la 4 septembrie, specificând localitatea unde este amplasată stația pentru administrarea căreia candidează. Doar persoanele selectate vor fi invitate să ia parte la etapele ulterioare ale recrutării.

Informațiile privind procesul de selecție sunt disponibile și pe pagina Linkedin a MOL Romania.

Despre MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă din domeniul petrolului și gazelor naturale, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări, o echipă dinamică de 27.000 de angajaţi în întreaga lume și o tradiție de peste 100 de ani în domeniul petrolier. Grupul are peste 75 de ani de experiență în explorarea și producția de hidrocarburi, cu operațiuni de producție în 8 țări și activități de explorare în 14 țări.

Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de circa 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 țări, din care aproximativ 200 în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.