“Magia Copilăriei”, premieră pe ţară la Teatrul Excelsior

Ce se întâmplă când cartea vrăjilor este deschisă? Imposibilul devine posibil. Un dovleac galben se transformă cât ai clipi într-o trăsură de aur, scaunele încep să zboare, din eșarfele multicolore apar porumbei albi, animale fabuloase, iar minunile nu au sfârșit. Unde au loc toate aceste năzdrăvănii? Doar la Teatrul Excelsior, în premiera pe țară Magia Copilăriei sau Bibbidi-bobbidi-boo, joi, 22 mai, la ora 19.00.

Împreună cu Marele Vrăjitor, cu Spiridușul său, cu cele trei Vrăjitoare de la Răsărit și cu Thomas, Ucenicul vrăjitor, veți intra în cea mai fantastică aventură.

Dar cine a pus la cale această fantezie muzicală, care  o să vă  antreneze în tot felul de escapade care mai de care mai neobișnuite?

O echipă tânără și entuziastă a Teatrului Excelsior, condusă de actorul, regizorul, scenograful și autorul acestei piese, Stelian Milu.

Magia Spiriduș

Ștefania Dumitru (Spiridușul) și Stelian Milu (Marele Vrăjitor)

Ajutoarele lui sunt talentatele actrițe Ștefania Dumitru, în rolul Spiridușului, Mihaela Coveșeanu, în rolul Vrăjitoarei 1, Silvana Ionescu, în rolul Vrăjitoarei 2, Cosmina Dobrotă, în rolul Vrăjitoarei 3 și The Magic Cezar alias Cezar Mihai Bălășoiu,  în rolul Ucenicului Vrăjitor.

Magia The Great Cezar

Stelian Milu (Marele Vrăjitor) și The Magic Cezar (Ucenicul vrăjitor)

În spatele giumbușlucurilor, a cascadoriilor și a înaripatelor mișcări ale actorilor, se află coregraful Florin Mariș, iar machiajul spectaculos este creația Stelei Ciciu.

magia copilariei, excelsior 3The Magic Cezar, în timpul unui număr de magie

Regia tehnică: Dana Popescu/Andreea Lupșa.

magia copilariei, excelsior 4

Mihaela Coveșeanu (Vrăjitoarea 1), Silvana Ionescu (Vrăjitoarea 2) și Cosmina Dobrotă (Vrăjitoarea 3), iar în centrul imaginii, Stelian Milu (Marele Vrăjitor)

Gata! Faceți liniște! Se ridică încet, încet, cortina. Începe La Grande Magia. O singură dată  în viață aveți prilejul să urcați în mașina timpului, în feericul ținut al lui „a fost odată ca niciodată”…. Șoptiți împreună cu personajele din Magia Copilăriei: bibbidi-bobbidi-boo, bobbidi-bibbidi-boo. Orice dorință vi se va îndeplini!

Irina Budeanu, consultant artistic

Foto: Florin Ghioca

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.