Mercedes-Benz a lansat colecţie de accesorii pe 2016

Mercedes-Benz impresionează nu numai printr-o gamă extinsă de autovehicule care satisfac cele mai exigente cerinţe, cât şi printr-o colecţie de accesorii de cea mai înaltă calitate. An de an, Mercedes-Benz reînoieşte catalogul de accesorii pe care îl pune la dispoziţia clienţilor şi fanilor brandului, oferindu-le produse durabile, realizate cu atenţie la detalii şi la materialele folosite.

Cele unsprezece categorii din catalog – “Black Edition”, Ceasuri, Sport, Modă, Călătorii, Accesorii, Brelocuri, Idei de cadouri, AMG, Maybach ș.a.m.d. – arată cât de diversă este gama de produse din colecţia Mercedes-Benz 2016.

Aproximativ 540 de produse de înaltă calitate din colecția Mercedes-Benz sunt prezentate în noul catalog al anului 2016. Printre cele mai atractive produse sunt ceasurile “Swiss Made”, brelocurile elegante din oţel inoxidabil, noua colecţie de haine sport HUGO BOSS, bagajele rezistente marca Samsonite, noile produse AMG şi, pentru prima dată, produse Mercedes-Maybach Driver’s Choice Collection de la MAYBACH – ICONS OF LUXURY.

Colecţia 2016 se remarcă prin accesorii pentru întreaga familie: parfumul Mercedes-Benz sau portofelul de piele pentru ea, obiectele vestimentare masculine realizate în colaborare cu Hugo Boss sau rucsacul şi modelele de maşinuţe pentru copii. În plus, catalogul propune şi o varietate largă de produse pentru timpul liber, precum coşul de picnic ce conţine farfurii şi căni de porţelan, pahare de vin şi tacâmuri din inox, tirbuşon, set pentru sare şi piper, două şervete şi o faţă de masă din bumbac.

Portofel de dama Mercedes-Benz

Un cadou perfect pentru un bărbat stilat este ceasul negru “MB Automatic”, din noua secțiune exclusivă “Black Edition”. Realizat într-o ediţie limitată de 500 de unități, acest ceas este alimentat de mișcarea automată ETA 2824-2. Alte detalii deosebite sunt cadranul negru cu efect 3D și steaua Mercedes-Benz, sticla de safir, precum și o curea din piele neagră cu încuietoare pliantă. Acest ceas “Swiss Made”, în ediție limitată, este rezistent la apă până la 10 ATM şi are un diametru de 43 mm.

În premieră, pentru femeia chic, modernă, elegantă și rafinată, Mercedes-Benz a  creat un parfum care etalează aceste calități printr-o armonie neobișnuită între mimoze și violete, o compoziție contrastantă ce oferă autenticitate și care subliniază cu succes personalitatea celei care îl poartă. Acest parfum cu un caracter original și totodată universal captivează simțurile dintr-o sticla de 60 ml cu pulverizator.

Tricou polo Hugo Boss - Mercedes-Benz

În plus, pentru cei care doresc produse exclusiviste, Mercedes-Benz a creat Driver’s Choice Collection de la MAYBACH – ICONS OF LUXURY. Această colecție este prezentată pentru prima dată în catalog şi include produse de o calitate ireproşabilă. Driver’s Choice Collection de la MAYBACH – ICONS OF LUXURY include genți de voiaj şi genţi business, de culoare neagră, cu o căptușeală bej și cusături bej pe mânere și de-a lungul fermoarului. Aceste genţi elegante sunt fabricate în Germania, din piele de vițel, și poartă in relief inscripția Maybach.

Produsele din colecția Mercedes-Benz 2016 sunt, de asemenea, disponibile la partenerii de vânzări Mercedes-Benz.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.