Noua Firestone Maxi Traction 65

bridgestone-firestone-maxi-traction-65Firestone a lansat anvelopele Maxi Traction 65 pentru tractoare, proiectate cu profil cu 11% mai adânc decât modelul anterior – aspect ce conferă durată de viață mai lungă și performațe ridicate pe parcursul întregului ciclu de viață.

Designul inovator oferă viață mai lungă anvelopelor și reduce costurile pentru fermieri. Astfel, noua anvelopă Maxi Traction 65 are bame mai late şi lățime mai mare anvelopei, asigurând un contact mai bun cu solul, ceea ce extinde viața anvelopei. Economia pe care aceste anvelope o asigură poate fi văzută și pe asfalt, unde bamele mai lungi, cu o suprapunere mai mare, cresc rezistența la uzură pe suprafețele dure.

„Noul design Firestone cu bame mai adânci, mai late și mai lungi extinde semnficativ durata de viață și fiabilitatea anvelopelor Maxi Traction 65, oferind operatorilor agricoli costuri pe oră mai scăzute” a declarat Lothar Schmitt, Director al Departamentului Anvelope Agricole și Off-the-Road, Bridgestone Europa.

Designul patentat al bamelor asigură tracțiune puternică

Viața prelungită a Maxi Traction 65 nu compromite puterea de tracțiune. Mulțumită designului patentat Firestone cu design Dual Angle, Maxi Traction 65 oferă o performanță de încredere și constantă, crescând tracțiunea cu cel puțin 4%, în comparație cu anvelopele agricole standard.

Combinată cu lungimea cresută a bamelor, suprafața mai mare de contact și auto-curățarea eficientă, Maxi Traction 65 permite operatorilor să lucreze o suprafaţă mai mare mai rapid și mai economic.

În același timp, suprapunerea crescută a bamelor oferă operatorului confort ridicat pe asfalt – un extra beneficiu important pentru operatorii tractoarelor actuale grele şi de mare viteză care acoperă distanțe mai mari între terenurile agricole.

Extinderea familiei Maxi Traction

O dată cu lansarea Maxi Traction 65, Firestone extinde cunoscutul model Maxi Traction la seria 65 pentru tractoarele de mărime medie de astăzi. Acesta se alătură familiei Maxi Traction pentru utilaje de mare putere și Maxi Traction IF (Improved Flexion) pentru capacitate de încărcare mare și reducerea compactării solului, sub aceeși umbrelă a modelului Maxi Traction.

Maxi Traction 65 este a patra generație a seriei anvelopelor radiale Firestone 65 pentru activități agricole generale. Firestone R9000 a fost lansată în 1997, urmată de R9000 EVO în 2001; ambele au ajutat la exinderea cunoscutei serii 65 pentru utilaje medii. În 2012 Firestone a introdus anvelopa Performer 65 care oferea indice de viteză mai mare. Acum, Maxi Traction 65 crește din nou performanțele seriei 65, cu o durată mai mare de viață și costuri pe oră mai scăzute.

Firestone este un producător important de anvelope agricole la nivel mondial, cu o poziționare puternică pe piața Europeană. Brandul este deținut de Bridgestone Corporation, cel mai mare producător din lume de anvelope și produse din cauciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.