Schneider Electric, premiată la Gala Platts Global Energy Awards

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a fost recunoscută pentru eforturile sale de a conserva și gestiona consumul de energie în peste 300 de sedii proprii din întreaga lume. Compania a primit Premiul de Excelență în cadrul Platts Global Energy Awards 2014.

Programul Energy Action a fost recompensat pentru reducerea consumului de energie cu aproape 13% și a emisiilor de dioxid de carbon cu peste 16%.

 „Eficiența energetică face parte din ADN-ul nostru, astfel că ne onorează în mod special faptul că suntem recunoscuți pentru programele extinse pe care le-am implementat în sediile noastre”, a declarat Chris Hummel (foto), Director General de Marketing în cadrul Schneider Electric.

Chris Hummel, CMO Schneider Electric

„Ajutăm constant companii și familii din întreaga lume să valorifice mai bine energia pe care o consumă, reducând, în același timp, emisiile de dioxid de carbon. Distincția Platts confirmă angajamentului nostru de a adopta intern cele mai bune practici și de a obține cele mai bune rezultate”, a adăugat el

Schnedier Electric a primit Premiul de Excelență la categoria „Inițiative pentru eficiență energetică în rândul utilizatorilor finali” datorită rezultatelor obținute prin intermediul programului intern Energy Action. Premiile de Excelență Platts onorează realizările exemplare în termeni de viziune strategică, recunoaștere în cadrul ndustriei și tehnologii inovatoare.

Schneider Electric a lansat Programul Energy Action in 2011, pornind de la un plan ambițios de a implementa cele mai bune practici și a dezvolta tehnici de reducere a consumului de energie în sediile proprii din întreaga lume. Astfel, programul este concentrat pe inovație, sustenabilitate și excelență operațională.

Până la finalul trimestrului al III-lea din 2014, Schneider Electric a depășit obiectivele programului, reducând consumul de energie cu aproape 13% și emisiile de dioxid de carbon generate de transport cu peste 16%. În aceeași perioadă, compania și-a mărit veniturile din produse Green Premium până la peste 70% din cifra de afaceri totală, acesta reprezentând un alt obiectiv cheie al programului.

În ultimii 15 ani, organizatorii Platts Global Energy Awards au răsplătit companiile care promovează excelența în leadership, inovație și performanță în industria energetică. Mai mult de 200 de nominalizări din peste 25 de țări sunt primite în fiecare an și sunt analizate de un juriu de prestigiu format din academicieni de renume, legislatori, miniștri, regulatori și experți internaționali în energie. Premiile Platts sunt prezentate în cadrul unei gale anuale, cea mai recentă ediție având loc in decembrie 2014, la New York.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric (www.schneider-electric.com) oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 150.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2013, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

Înființat în 1909, Platts (www.platts.com) este lider la nivel mondial în furnizarea de informații în domeniile energiei, petrochimiei, metalelor și al agriculturii și o sursă premium de prețuri de referință pentru piețele fizice și la termen.

Știrile, prețurile, serviciile de analiză și conferințele în timp real oferite de Platts ajută clienții în realizarea celor mai bune negocieri și în luarea celor mai potrivite decizii, contribuind la o funcționare eficientă și transparentă a pieței.

Platts are activități în peste 150 de țări, acoperind piețele de biocombustibil, emisii, carbon, electricitate, petrol, gaze naturale, metale, energie nucleară, produse petrochimice, transport maritim și de zahăr. Divizie a The McGraw-Hill Financial (NYSE: MHFI), Platts are sediul central în Londra și numără peste 1.000 de angajați în peste 15 birouri din întreaga lume. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.