Hankook prezintă noua „colecție” de iarnă

Producătorul coreean a prezentat noua linie de anvelope de iarnă, atât pentru turisme cât și pentru vehicule comerciale ușoare, pentru acestea din urmă fiind propuse și soluții all-season.

Portofoliul de anvelope pentru următorul sezon a fost extins cu Winter i*cept LV și completează gama cunoscută i*cept, pentru autoturisme și SUV-uri, cu o soluție dedicată iernii, pentru autoutilitare și comerciale ușoare. În plus, este propus și modelul Vantra ST AS 2, o anvelopă complet nouă, all-season, pentru autoutilitare ușoare, ce a apărut pentru a satisface cererea crescută din acest segment.

Winter i*cept LV

Acest tip de anvelopă de sezon rece oferă atât performanțe rutiere premium, cât și un kilometraj îmbunătățit cu 10 procente în comparație cu anvelopele convenționale, în condițiile unui design mai lat al benzii de rulare. Beneficiind de o structură optimizată a canelurilor, se previne uzura neregulată, contribuindu-se la creșterea kilometrajului și a economiei, ceea ce prezintă un punct forte pentru administratorii de flote. Hankook Winter i*cept LV va fi, inițial, introdusă într-un total de 24 de dimensiuni, de la 15 la 17 inch, cu lățimi ale benzii de rulare de la 175 la 235 mm și raporturi de aspect de la 75 la 60, având indicii de viteză R și T.

Vantra ST AS 2

Noutățile propuse de Hankook continuă cu Vantra ST AS 2, o anvelopă all-season, cu simbolul 3PMSF. Noul Vantra ST AS 2 își arată punctele forte în special pe suprafețele rutiere normale, în zonele urbane, în timpul sezonului rece și, prin intermediul dezvoltării sale speciale „Ice-Philic-Technology”, asigură o aderență crescută chiar și la temperaturi mai scăzute. Această inovație în gama de anvelope all-season Hankook este acum disponibilă pe piața europeană în 15 dimensiuni de la 14 la 16 inch, cu lățimi de rulare între 185 și 235 mm și raporturi de aspect între 80 și 60, cu indicii de viteză Q, R, S , T și H. În prezent, sunt în dezvoltare și alte dimensiuni.

Despre Hankook Tyre

Hankook Tire produce anvelope radiale premiate la nivel mondial, de calitate superioară, certificată, pentru autoturisme și vehicule comerciale destinate transportului mărfurilor sau pasagerilor, precum și pentru sporturi cu motor (curse pe circuit sau raliuri).

Sediul european al Hankook Tire se află în Neu-Isenburg, lângă Frankfurt pe Main, în Germania. Producătorul deține sucursale în Republica Cehă, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Rusia, Spania, Suedia, Turcia, Marea Britanie și Ucraina. Produsele Hankook sunt vândute direct prin distribuitori regionali pe alte piețe locale. Hankook Tire angajează aproximativ 21.000 de oameni în întreaga lume, comercializându-și produsele în peste 180 de țări. Aproximativ 30% din vânzările globale ale companiei sunt generate în regiunea europeană și CSI. Hankook Tire este reprezentat în renumitul Dow Jones Sustainability Index World (DJSI World), din 2016.

Cercetare în Germania, producție în Ungaria, pentru Europa

Hankook Tire investește continuu în zona de inovație, deținând cinci centre de cercetare și dezvoltare și opt capacități de producție în întreaga lume. Soluțiile de anvelope personalizate pentru piețele europene, precum și echipamentele originale europene în conformitate cu cerințele producătorilor de mașini de top, sunt dezvoltate în Centrul Tehnic Regional din Hanovra, Germania, producția pentru Europa realizându-se într-o fabrică de ultimă generație situată în Rácalmás, Ungaria. Site-ul destinat producției a fost inaugurat în iunie 2007 și se află în continuă extindere. În prezent, aproximativ 3.000 de angajați produc până la 19 milioane de anvelope pe an pentru mașini de pasageri, SUV-uri și camioane ușoare.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.