Cei mai pasionaţi chopperişti din Europa de sud-est, în cursa pentru “Cel Mai Frumos Chopper”

Timp de două zile, autodromul IFPTR din Târgu Mureş va găzdui, în premieră, cel mai mare festival din sud-estul Europei: ”The Most Beautiful Truck & Chopper”. La ediţia din acest an a fost înscris şi chopperul care a câştigat premiul I pentru BIG TWIN şi PEOPLE’S CHOICE la „HOG RALLY Croaţia 2011”. Evenimentul, ce va avea loc în 21 şi 22 septembrie, va fi onorat de prezenţa unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, de reprezentanţi ai IFPTR, ai U.N.T.R.R., ai AdBrain Partners şi de cei ai sponsorilor.

Peste 1.000 de concurenti vor intra in cursa pentru marele premiu, fiecare participand cu camionul sau chopperul din dotare, pentru probe diferite.

Alături de aceştia va fi şi  Marcel Chiva, director Harley-Davidson Bucureşti şi posesorul unor superbe choppere, câştigătoarele unor importante premii internaţionale.

Harley-Davidson_chopper4

Una dintre vedetele festivalului este „Mosul 33”, asa cum a fost denumit primul custom construit in Romania, care a castigat in anul 2011 doua premii importante la concursul de Custom Bike din Croatia: Premiul I la categoria Big Twin si premiul de popularitate People’s Choice, obtinut cu votul participantilor la eveniment.

Motocicleta este un Harley-Davidson Softail Springer 1999, motor 1340 cmc Evo. Sasiul si anvelopele sunt originale Harley-Davidson, roata fata – Mammoth 21x 2.15, roata spate – Mammoth 16 x 3.15, jante 17″. Aripa spate, rezervorul, mansoanele, scaritele si ornamentele de alama sunt realizate de Harley-Davidson Bucuresti.

Harley-Davidson_chopper2

„Mosul 33 este materializarea unui vis de a construi o motocicleta clasica, cu o furca springer, specifica anilor ’60, neconventionala pentru perioada actuala. Proiectul a durat 2 ani iar executia 3 luni. Sunt foarte mandru de ea” a declarat proprietarul bijuteriei pe doua roti, Marcel Chiva.

Aceasta frumusete va putea fi admirata pe autodromul IFPTR din Targu Mures, alaturi de alte choppere si camioane tunate, in data 21 si 22 septembrie 2013, cand va avea loc festivalul „The Most Beautiful Truck & Chopper Festival – 2013”.

Harley-Davidson_chopper1

Sponsorii festivalului sunt: Cosmote, MOL Romania, Mercedes-Benz, Scania, CTE-trailers, Bridgestone, Schmitz-Cargobull, Michelin, Vialtis.

Despre U.N.T.R.R.

U.N.T.R.R – Uniunea Naţionala a Transportatorilor Rutieri din România este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, fondată în 1990 pe principii democratice. U.N.T.R.R promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare şi până în prezent peste 13.000 de membri.

Despre IFPTR

IFPTR – funcţionează ca furnizor de formare profesională de specialitate, având un număr de 47 de centre autorizate de Ministerul Transporturilor pentru desfășurarea activităților de pregătire şi perfecţionare a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere.

IFPTR derulează programe de formare încă din iulie 1999. Absolvenții cursurilor IFPTR exercită ocupații cu responsabilități în domeniul siguranței rutiere (șoferi profesioniști, manageri de transport, consilier ADR, ș.a.). Numărul cursanților școlarizați de IFPTR pe parcursul celor 14 ani de activitate depășește 600.000.

Despre AdBrain Partners

AdBrain Partners este o agenţie de publicitate full service, aflată pe piaţa din România încă din anul 2001. În prezent, agenţia oferă o largă varietate de servicii în publicitate: Servicii de strategie de comunicare, media planning&buying, creaţie, pre-press & design graphic, DTP,  relaţii publice, social media, BTL & producţie, client service. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.