Comma reînnoieşte „Scrisoarea de conformitate“ ATIEL până în 2015

Comma Oil (www.ro.commaoil.com), liderul britanic-brazilian în uleiuri de mașină şi substanţe chimice pentru întreținerea autovehiculelor și a vehiculelor comerciale, reînnoieşte „Scrisoarea de conformitate“ ATIEL (The Technical Association for the European Oil Industry – Asociaţia Tehnică a Industriei Uleiurilor din Europa), pentru încă doi ani, informează un comunicat remis redacţiei şi pe care îl redăm integral.

În Europa este necesară înregistrarea la ATIEL şi respectarea Codului său de bune practici pentru a putea afişa în mod legal specificaţiile ACEA pe ambalaj. Ca susţinător continuu al principiilor ATIEL, Comma poate continua să afişeze specificaţiile ACEA, conform celor mai noi cerinţe, pe toate ambalajele produselor sale.

Comma este decisă să fie „deasupra şi dincolo“ de reglementările din domeniu. Încă de la început, Comma s-a asigurat că în producţie sunt utilizate cele mai bune materii prime şi că, folosind un proces de fabricaţie strict controlat şi proceduri riguroase de control al calităţii, experţii în amestecuri crează produse care respectă cerinţele exacte ale producătorilor de vehicule şi standardele din domeniu. precum ACEA.

Abordarea lipsită de compromisuri a Comma privind calitatea şi integritatea produselor le asigură clienţilor o linişte sufletească completă; distribuitorii şi atelierele le pot oferi clienţilor produse Comma cu siguranţa că acestea sunt de o calitate incontestabilă pe piaţă.

Mike Bewsey, purtător de cuvânt al Comma Oils and Chemicals, spune: „La Comma ne mândrim cu niveluri excepţionale ale calităţii, datorită procedurilor noastre stricte de control al calităţii, precum şi educaţiei tehnice şi sprijinului suplimentar pe care le oferim distribuitorilor. Am fost şi vom continua să fim deasupra şi dincolo de cerinţele industriale, iar această reînnoire ne consolidează statutul de companie de vârf în domeniu.

„Aceasta este o etapă incitantă pentru Comma, deoarece la ora actuală trecem printr-o expansiune europeană substanţială, intrând pe teritorii noi şi intensificându-ne prezenţa în altele, aşa că suntem încântaţi că astfel este recunoscută în continuare calitatea produselor noastre.“

Comma este înregistrată în ATIEL din 1997 şi respectă în totalitate codul strict de bune practici al acesteia.

De asemenea, Comma îndeplineşte următoarele standarde:

• Controlul calităţii – ISO 9001:2008 Performanţă (Calitate)

• ISO 14001:2004 – Mediu

• OSHAS 18001 – (Sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale)

Despre Comma

Comma furnizează o gamă cuprinzătoare de lubrifianţi, substanţe chimice şi produse de întreţinere de clasă mondială destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale uşoare şi pentru transport greu, iar acestea sunt distribuite în peste 40 pieţe din toată lumea, atât pentru mecanicii profesionişti cât şi pentru automobilişti.

Toate produsele Comma îndeplinesc cele mai înalte standarde internaţionale de siguranţă şi sunt supuse unor proceduri riguroase de testare şi control al calităţii în fiecare etapă a procesului de fabricaţie.

Comma a fost înfiinţată în 1965, ca fabrică privată de procesare a uleiului, devenind, în 2012, o divizie operaţională deţinută integral de Cosan S.A. din São Paulo, Brazilia. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.