Conferința Dreptul Afacerilor 2015 – Insolvența pe aripi de vânt

Cea de-a XI-a ediţie a conferinţei „Dreptul Afacerilor 2015 – Insolvența pe aripi de vânt” va avea loc în perioada 22 – 23 mai, la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept, Aula Magna, şi va fi susţinută de specialişti în domeniu.

„Tema aleasă pentru Ediţia a XI-a conferinţei – Insolvenţa pe aripi de vânt – este in consonantă cu schimbările legislative consistente survenite în ultimul an, dar si cu cele preconizate a aparea anul acesta si, de asemenea, cu practica judiciara din ultimul timp, care a depasit de mult granitele insolventei, trecind in „zonele” concurentei, protectiei consumatorilor si chiar ale penalului”, informează Edutura C.H. Beck, în comunicatul remis redacției.

Ca în fiecare an, Conferinţa Dreptul Afacerilor va găzdui ca lectori reputaţi specialişti, cadre didactice şi practicieni în Dreptul Afacerilor (judecători, avocaţi, practicieni în insolvenţă) atât din Bucureşti, cât şi din Craiova, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Tematica propusă este foarte bogată şi o puteţi consulta în programul conferinţei, AICI.

Detaliile privind programul conferinţei, temele şi modalităţile de înscriere se pot obţine prin email pe adresa marketing@beck.ro sau prin telefon: 021/410.08.47 sau completând formularul disponibil online.

Organizatori: Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept, Piperea&Asociaţii, Editura C.H. Beck.

Conform tradiţiei, toate lucrările conferinței Dreptul Afacerilor 2015 vor fi publicate în Revista Curierul Judiciar într-un număr special dedicat evenimentului. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.