Service auto multibrand, la Șelimbăr

Auto Schunn Sibiu a inaugurat un nou punct de vânzare și service IVECO, la Șelimbăr, în jud. Sibiu. Investiția se ridică la peste 3,5 milioane de euro și crează peste 30 de noi locuri de muncă, cu perspectiva suplimentării acestora. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

IVECO România își continuă astfel strategia de dezvoltare a rețelei de service-uri, consolidându-și prezența și în județul Sibiu. În acest moment, IVECO are 24 de puncte de vânzare și service, deținând una dintre cele mai capilare rețele din România.

Distanța maximă între oricare două puncte de service din țara noastră este acum de maximum 130 km. Noul obiectiv al companiei este ca timpul parcurs între oricare două puncte de service IVECO să scadă sub o oră.  Județul Sibiu este considerat ca având o importanță deosebită din punct de vedere al oportunităților logistice.

„Suntem prezenți în Sibiu de mai mulți ani, rețeaua IVECO fiind întotdeauna o rețea construită după nevoile clienților. Județul Sibiu, în sectorul afacerilor de transport și logistică, se poziționează în plutonul fruntaș al județelor din România care au nevoie de vehicule comerciale și servicii aferente, ocupând locul 8 după cifra de afaceri și locul 10 ca dimensiune a parcului rulant cu licențe de transport. Distanța medie între 2 ateliere IVECO pe coridoarele cele mai tranzitate din România este de 130 km, dar, prin noile ateliere pe care le vom deschide anul acesta, vom reduce media la 120 km și vom continua reducerea distanței pentru a oferi clienților opțiunile de servicii prin creșterea capilarității rețelei, astfel încât aceștia să nu facă în medie mai mult de o oră până la cel mai apropiat atelier IVECO” , a declarat Eduard Jiroș, Network Development manager, IVECO România.

Noua unitate are o capacitate de deservire a peste 1.000 de vehicule comerciale, anual, și include 3 canale de lucru cu o capacitate de 6 posturi, 4 elevatoare și spații de lucru la sol. Facilitatea va include și un atelier de vopsitorie cu doua cabine de vopsit pentru masini mici si camioane si 6 posturi de pregatire, un atelier de tinichigerie cu 4 posturi de lucru, precum și o spălătorie profesională pentru toate tipurile de vehicule.

Prin evenimentul de marcare a investiției de 3.5 milioane de euro si aducerea punctului la cele mai înalte standarde, Auto Schunn Sibiu a celebrat și aniversarea celor 30 de ani de la intrarea pe piața din România.

Despre IVECO

IVECO este un brand al CNH Industrial N.V. (MI: IVG). IVECO proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule pentru aplicații, cum ar fi misiuni off-road.

IVECO are aproape 21.000 de angajați la nivel global. Gestionează unități de producție din 7 țări din Europa, Asia, Africa, Oceania și America Latină, unde produce vehicule cu cele mai noi și avansate tehnologii. Totodată, compania deține 4.200 de puncte de vânzare și servicii în peste 160 de țări garantează asistență tehnică oriunde funcționează un vehicul IVECO. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.