Teleroute oferă clienţilor săi “linişte sufletească” împotriva furtului încărcăturii

În colaborare cu firma specialistă în asigurări Helvetia, Teleroute oferă clienţilor săi o asigurare gratuită şi automată (disponibilă în cadrul serviciului de e-confirmare) împotriva furtului de încărcătură cauzat de uzurparea de identitate.

Teleroute, o bursă de încărcături şi vehicule de frunte în Europa, intensifică lupta împotriva furtului de încărcătură prin încheierea unui parteneriat cu firma Helvetia, parteneriat realizat în scopul de a creşte garanţia încărcăturilor care au fost schimbate prin intermediul platformei sale.

Această asigurare gratuită este valabilă pentru toţi utilizatorii care îşi asigură tranzacţiile prin intermediul e-confirmării Teleroute.

E-Confirmarea, o cale sigură de a face afaceri online

Furtul datorat uzurpării de identitate reprezintă o metodă din ce în ce mai populară prin care infractorii fură încărcături în valoare de milioane de euro. Teleroute şi-a concentrat eforturile în oferirea de modalităţi de a securiza informaţiile utilizate în tranzacţiile din cadrul Bursei.

Acesta este motivul pentru care, în anul 2010, Teleroute a lansat e-confirmarea, un serviciu care garantează identitatea utilizatorilor bursei şi care, efectiv, îi protejează împotriva furturilor cauzate de uzurparea de identitate.

“Teleroute este o bursă de încărcături sigură în proporţie de 99.99% din cazuri ”, declară Filip Aerts, Şeful Departamentului de Marketing al Teleroute. “Şi, de fapt, în cazul numărului mic de furturi de încărcătură care s-au întâmplat în acest an, folosirea e-confirmării ar fi ajutat la evitarea furtului.”

O asigurare extinsă împotriva furtului de marfă

Începând cu noiembrie 2011 (ca proiect-pilot în Franţa), o asigurare gratuită, proiectată special de şi pentru Teleroute împreună cu partenerul Helvetia şi brokerul ei Coste Fermon, a fost adăugată e-confirmării.

Acoperirea asigurării este acum extinsă, începând chiar de azi, la încă şase ţări: Belgia, Olanda, Luxemburg, Germania, Italia şi Spania – ţări cunoscute ca fiind puncte focale ale furtului de încărcătură din Europa.

Orice ofertă de încărcătură, postată în bursa Teleroute şi securizată printr-o e-confirmare este (în mod automat şi gratuit) asigurată împotriva furtului cauzat de uzurparea identităţii.

Toate distrugerile şi pierderile fizice, acoperite

Asigurarea acoperă toate distrugerile şi pierderile fizice, şi exclude daunele intangibile. Această garanţie îmbunătăţeşte asigurarea existentă a clientului, încheiată cu o terţă parte, în limita a 50.000 de euro pe reclamaţie.

Clienţii sunt mai bine compensaţi şi chiar şi existenta asigurare deductibilă va fi suportată de Helvetia: prin urmare clientul nu va suporta costuri suplimentare. Acest serviciu asigură “liniştea sufletească” completă a transportatorilor.

“Faptul că o firmă de asigurare, care cântăreşte cu atenţie toate riscurile şi ameninţările potenţiale, ne sprijină  pe deplin în oferirera acestei asigurări gratuite utilizatorilor noştri, dovedeşte că riscul furtului de încărcătură este aproape inexistent în bursa noastră, în special pentru acei clienţi care folosesc e-confirmarea”, a adăugat Aerts.

O piaţă şi mai sigură

Această iniţiativă este parte a eforturilor constante ale firmei Teleroute de a face din bursa sa de încărcături o piaţă şi mai sigură decât a fost până în prezent.

E-confirmarea şi asigurarea împotriva furtului de încărcătură sunt exemple ale angajamentului Teleroute privind siguranţa, şi reprezintă parte a programului “Piaţă sigură” (Safe Market Place) lansat în noiembrie 2009.

Un alt argument în favoarea utilizării e-confirmării îl constituie faptul că Serviciul de Mediere a Debitelor este gratuit în momentul în care tranzacţia este securizată prin intermediul e-confirmării.

Wolters Kluwer Transport Services

Wolters Kluwer Transport Services (WKTS), o afacere a companiei Wolters Kluwer, Conectează Comunităţile de Transport prin oferirea de soluţii integrate şi solicitate de management al transportului.

Prin gama sa de instrumente de încredere, care asigură fluxuri de lucru complet electronice, WKTS permite clienţilor pe tot parcursul lanţului de aprovizionare să colaboreze mai eficient. Astazi, WKTS oferă atât burse de transport şi încărcături (Teleroute, Nolis şi BursaTransport), cât şi soluţii şi servicii de management al transportului (TMS On Demand) prin intermediul firmei Transwide.

WKTS deserveşte 40,000 de firme de transport şi 100,000 de utilizatori zilnic, de la expeditori şi transportatori la  furnizori de servicii logistice. WKTS este activă în 27 de ţări din Europa şi din Statele Unite. Sediul central se află în Bruxelles, Belgia.

Teleroute

Teleroute, firmă care aparţine concernului Wolters Kluwer, este unul din furnizorii lider în Europa de servicii electronice şi de soluţii pentru branja transportului şi logisticii.

Înfiinţată în anul 1985 ca prima bursă de încărcături şi vehicule din Europa, firma Teleroute oferă astăzi soluţii care ajută la îmbunătăţirea colaborării dintre firmele de transport şi logistice, ceea ce le permite acestora creşterea profitului şi a efectivităţii.

Firma Teleroute are sediul principal în Bruxelles (Belgia), iar birouri în 27 de ţări ale Europei; are peste 250 de angajaţi.

Mai multe informaţii, la www.teleroute.com şi la @Teleroute_com.

Informaţii despre concernul Wolters Kluwer

Wolters Kluwer este una dintre cele mai mari case publiciste din lume, desfăşurându-şi activitatea la nivel mondial. Firma furnizează serviciile şi produsele sale profesioniştilor din sectoare precum: sănătate, finanţe şi bănci, taxe şi impozite, contabilitate şi juridice, etc.

Venitul anual al concernului Wolters Kluwer se ridică la suma de 3,6 miliarde de euro (2010); firma are 19 000 angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în 40 de ţări din Europa, America de Nord, Asia şi Pacific.

Sediul principal al concernului se găseşte în Alphen aan den Rijn, Amsterdam (Olanda). Wolters Kluwer este listată la Bursa de Valori Euronext din Amsterdam şi este inclusă în AEX şi Euronext 100.

Mai multe informaţii despre poziţia pe piaţă, clienţi, produse, precum şi despre Wolters Kluwer însuşi, la adresa www.wolterskluwer.com sau urmărind Wolters Kluwer pe Twitter @Wolters_Kluwer.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.