Un nou country manager UPS pentru Grecia, Ungaria și România

UPS (NYSE: UPS) anunță desemnarea lui Tim Helsen pentru poziția de country manager pentru Grecia, Ungaria și România. El o înlocuiește pe Iulia Nartea, care ocupă în prezent funcția de country manager UPS Italia, cu sediul la Milano.

În vârstă de 35 de ani, Tim Helsen este originar din Belgia şi are în subordine aproximativ 400 de angajați și este responsabil în cadrul UPS de operațiuni, dezvoltare de business, strategie și suport pentru cele trei regiuni.

„Cu vaste competențe și experiență, Tim Helsen are toate premisele să conducă cu succes businessul UPS pe aceste piețe,” declară Cindy Miller, președinte UPS Europa. „Sunt încrezătoare că împreună cu echipa sa, Tim va oferi servicii și soluții de calitate pe care clienții mici și mari le așteaptă de la UPS.”

Helsen și-a început cariera la UPS în 2001 ca specialist în finanțe în cadrul UPS Belgia, cu sediul în apropiere de Bruxelles. În anii următori, a ocupat mai multe poziții având responsabilități tot mai importante în cadrul departamentelor financiar și contabil în Belgia, Olanda și Luxemburg. In 2007, a fost promovat pe poziția de finance, reporting and planning manager în cadrul UPS Europe Supply Chain Solutions, cu sediul în Biel, Elveția.

In 2009, a acceptat poziția de coordonator al departamentului financiar din cadrul Freight Forwarding and Logistics pentru regiunea de Sud, fiind trasferat ulterior în Turcis pe poziția de manager financiar și contabil de integrare, după ce UPS a achiziționat operatorul logistic local Unsped Paket Servisi Ve Ticaret. In 2010, Helsen a fost relocat în Dubai, unde a ocupat funcția de director financiar pentru fosta regiune formată din Turcia, Orientul Mijlociu și Asia centrală.

Tim s-a reîntors la Bruxelles în 2011 pentru a ocupa poziția de director financiar și de contabilitate pentru contractorii autorizați de servicii din regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Doi ani mai târziu, a devenit controller pentru regiunea Europa de Est.

Ocupă funcția de country manager UPS Grecia, Ungaria și România din august 2014, cu sediul central la București.

Tim Helsen este licențiat în taxe și contabilitate în cadrul Katholieke Hogeschool College in Leuven din Belgia.

„Cu sprijinul unei echipe locale puternice, vom participa la creșterea businessului și vom continua să ne construim reputația de furnizor de soluții logistice excelente,” declară Tim Helson. „Vom sprijini clienții din Grecia, Ungaria și România să beneficieze la maximum de avantajele comerțului global, să se conecteze la piețele internaționale și să își crească avantajele competitive”.

UPS (NYSE: UPS) (www.ups.com) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și mărfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.