Webhelp angajează în Ploiești 150 de cunoscători de franceză

Webhelp oferă în Ploiești oportunitatea de a lucra atât full time cât și part time, pe bază de contract pe durată nedeterminată, tuturor celor care dovedesc un nivel bun de limba franceză și aptitudini de comunicare. Acum, compania caută rapid 150 de cunoscători de limba franceză dornici de a urma o carieră în outsourcing și comunicarea cu clienții în limbi străine.

Sediul companiei în Ploiești se află în clădirea Hippodrome Office Center, aflată exact lângă Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești.

Webhelp România este o multinațională specializată în outsourcing, aflată pe locul trei în Europa, cu peste 22000 de salariați la nivel mondial și peste 1400 în România în cele patru sedii din București, Ploiești și Galați.

Posturile disponibile în cadrul Webhelp sunt dedicate cunoscătorilor de limba franceză și cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, customer service relationship manager, digital support consultant sau tehnical product adviser.

Pentru a aplica puteți trimite CV-ul pe mail la adresa ploiesti@webhelp.ro sau accesa situl de recrutare al companiei job.webhelp.ro. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.