Castrosua are parteneriat cu BYD pentru piața spaniolă

BYD urmează să își prezinte modelul de autobuz electronic dezvoltat în comun cu carosierul spaniol Castrosua, la evenimentul UITP Summit 2023.

Această colaborare dintre BYD și Castrosua, semnată în septembrie 2022, combină tehnologia BYD de propulsie electrică și expertiza în baterii, cu platforma NELEC a Castrosua, oferind vehicule personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților spanioli.

Aceste două companii își propun să dezvolte autobuze electrice care sunt perfect aliniate cu nevoile peisajului de transport spaniol. Când au anunțat începutul cooperării, BYD și Castrosua au declarat că parteneriatul lor „se angajează să producă vehicule personalizate care să răspundă cerințelor pieței spaniole printr-un acord-cadru pentru dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de autobuze electrice, concentrându-se inițial pe autobuze pentru uz urban și interurban. Acordul va oferi, de asemenea, împreună un serviciu post-vânzare de înaltă calitate și eficient, cu suport tehnic profesionist și orientat către clienții din ambele sectoare, precum și furnizarea de piese de schimb.

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.