Hankook va produce anvelope pentru autobuzele electrice

Anvelopele pentru autobuzele electrice trebuie să îndeplinească cerințele dictate de utilizarea de zi cu zi.

Hankook nu declară nimic despre particulele emise de anvelopă.

De exemplu, rezistența la rulare trebuie să fie scăzută, pentru ca autobuzul să atingă autonomia maximă posibilă cu o singură încărcare. De asemenea, anvelopele trebuie să transmită în siguranță cuplul mare al vehiculelor electrice către șosea, fără a provoca uzură excesivă.

Mai mult, în traficul urban, anvelopele trebuie să fie silențioase, pentru a crește confortul pasagerilor în interiorul autobuzului. Anvelopele de oraș sunt supuse unor sarcini mecanice mari, astfel că noul e-SMART City AU56 are pereți laterali special ranforsați, pentru a proteja împotriva șocurilor și a loviturilor, atunci când se apropie prea mult de borduri și refugii de autobuz. Peretele lateral este proiectat pentru a fi cât mai robust posibil, îndeplinind toate cerințele utilizării urbane de zi cu zi.

e-SMART City AU56 va fi disponibil inițial în dimensiunea 275/70 R 22,5 și este potrivit pentru toate pozițiile osiilor. Anvelopa are marcajul M+S și simbolul fulg de zăpadă (3PMS), confirmând compatibilitatea sa pentru iarnă. În plus, are o nouă pictogramă sub forma unui autobuz electric pe flanc, identificându-l, în mod explicit, ca anvelopă pentru autobuz electric.

Dan ATHANASIU
dan.athanasiu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.