Gala ZIUA CARGO și-a anunțat câștigătorii

International Alexander a câștigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2021. Podiumul competiției a fost completat de Dunca Expediții (locul II) și Ost Transport (locul III). La categoria „Flote mici”, premiul a fost câștigat de MC Trans.

Premiile speciale au fost adjudecate de către companiile aflate pe primele două locuri ale podiumului. Astfel, Premiul pentru Siguranță Rutieră și Premiul pentru Protecția Mediului au mers către Dunca Expediții, iar Premiul pentru Stabilitate Financiară și Premiul pentru Popularitate (cea mai votată companie pe site-ul ziuacargo.ro) au fost câștigate de International Alexander.

Gala Ziua Cargo 2021 a avut loc pe data de 2 decembrie, online, fiind difuzată în cadrul expoziției ZIUA CARGO Virtual Show. Puteți urmări integral evenimentul pe www.virtualzc.ro/virtual-show-2021

Concursul Romanian Transport Company of the Year a ajuns la cea de-a 12-a ediție, juriul care stabilește câștigătorii fiind alcătuit din reprezentanți ai autorităților, asociațiilor patronale și specialiști în transporturi.

Radu BORCESCU
radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.