Cursuri gratuite de logistică și supply chain: Școala de Vară ARILOG, în parteneriat cu CTP

ARILOG lansează Școala de Vară ARILOG, în parteneriat cu CTP. Cursurile de logistică și supply chain, pentru tineri, sunt gratuite.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

ARILOG (Asociația Română de Logistică) organizează, în perioada 16-25 august, Școala de Vară ARILOG, un proiect dedicat tinerilor care vor să aprofundeze noțiuni teoretice și practice în domeniul operațiunilor de logistică și supply chain. Școala de Vară ARILOG este un proiect gratuit de educație, realizat în parteneriat cu CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală și se desfășoară la Clubhaus, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

„2022 este un an special pentru comunitatea noastră: aniversăm 20 de ani de activitate ARILOG, 20 de ani în care am rămas dedicați misiunii de a promova în mod constant educația continuă în logistică și supply chain management. Lansăm acum Școala de Vară ARILOG, un proiect gratuit de educație cu două obiective principale: conectarea tinerilor cu realitatea mediului de business din logistică și furnizarea unor cunoștințe aprofundate asupra tuturor activităților și tehnologiilor care formează procesele zilnice din acest domeniu de activitate. Este un proiect unic de educație în România și de aceea ne-am dorit o locație pe măsură, pe care, cu sprijinul CTP, am găsit-o la Clubhaus”, a declarat Adriana Pălășan, managingpPartner, Supply Chain Management Center și VP ARILOG.

Programa de studiu a Școlii de Vară ARILOG cuprinde de la Introducere în supply chain, Managementul transporturilor și Managementul depozitării până la E-commerce și logistica de curierat, precum și Sisteme informatice, automatizări, tehnologie și echipamente. Trainerii care susțin prezentările sunt reprezentanți ai industriei, profesioniști cu o experiență de cel puțin 15 ani în operațiuni de logistică. Pe lângă prezentările teoretice, programul Școlii de Vară include o serie de vizite în diverse depozite din parcurile CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West.

Clubhaus

„Proiectul Școlii de Vară ARILOG ne-a atras atenția din prima clipă și ne bucurăm să-l găzduim la Clubhaus, un spațiu multifuncțional pe care l-am dezvoltat în ideea de a crea un magnet pentru forța de muncă în sprijinul rezidenților parcurilor noastre industriale. Este un spațiu public, dechis proiectelor educaționale în mod special, și ne bucurăm să avem oaspeți tineri, studenți sau absolvenți care interacționează cu domeniul logisticii sau vor să își extindă cunoștințele în industrie. Experiența pandemiei ne-a învățat pe toți că industria de logistică și transport este una vitală pentru a putea trăi decent în zilele noastre. De asemenea, găsesc că tinerii ar trebui să acorde atenție domeniului, întrucât România se dezvoltă ca un hub logistic regional și oportunitățile în industrie sunt deja foarte interesante pentru cei aflați la început de carieră”, a declarat Ana Dumitrache, country head, CTP România.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. 

Despre ARILOG

ARILOG este o asociație profesională, educațională și voluntară fondată în anul 2002 care promovează în mod constant educația continuă în logistică și supply chain management, prin promovarea bunelor practici în domeniu și dezvoltarea constantă a platformei de comunicare pentru membrii săi, companii care își desfășoară activitatea în diverse domenii: 3PL, producție, retail, e-commerce, dezvoltatori imobiliari și real estate, furnizori de sisteme informatice și echipamente de manipulat și depozitare marfă, consultanți, etc. 

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,5 milioane de m² de spații în zece țări. CTP este singurul dezvoltator din regiune cu întregul său portofoliu certificat BREEAM și cu operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2021, ceea ce stă la baza angajamentului său de a fi o afacere sustenabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.