Page 24 - Revista ZIUA Cargo februarie 2019
P. 24

  „Utilizator vulnerabil al infrastructurii rutiere” reprezintă un termen care vizează un grup de utilizatori ai drumurilor are înregistrează o rată înaltă de răniri sau decese în accidente rutiere, în special pietoni, bicicliști și motocicliști.
 VOLVO TRUCKS
Protecția bicicliștilor
și a pietonilor în
trafic urban
Numărul victimelor accidentelor în care sunt implicate vehicule grele de transport marfă este în scădere. Totuși, cercetările Volvo Trucks arată că nu aceeași reducere se manifestă și în cazul accidentelor în care sunt implicați bicicliști și pietoni. Este nevoie de măsuri pentru a reduce numărul acestor accidente. Noile tehnologii, combinate cu actualizarea legislației, cu un grad mai înalt de conștientizare în domeniul siguranței și cu îmbunătățirea vizibilității pot face traficul urban mai sigur. Mai ales în condițiile în care, peste tot în lume, în medie trei milioane de oameni se mută în zone urbane, în fiecare săptămână.
  24 .............................................................................................................................................. februarie 2019
CAMIOANE ȘI SERVICII



























































































   22   23   24   25   26