Page 44 - Revista ZIUA Cargo februarie 2019
P. 44

MARVI LOGISTIC Nou depozit
Asemenea unor piese de puzzle, Marvi Logistic adaugă noi linii de business, ce se completează și întrepătrund. Iar anul 2019, pe lângă dezvoltarea transportului și a rețelei de magazine Super Mercato, va aduce un nou depozit, ce va așeza compania pe harta logisticii din România.
 lAa Vâlcea
 părut, inițial, ca o oportunitate pentru echilibrarea TVA, co- merțul cu produse din Italia
 s-a transformat, în câțiva ani, într-o rețea de magazine cu prezență națio- nală.
LOGISTICĂ
Rețeaua Super Mercato, dezvol- tată de Marvi Logistic, are, astăzi, 24 de magazine în 14 orașe, iar extinde- rea continuă.
Și, pentru că făceam referire la „completarea” activităților, amintim faptul că Marvi Logistic este, la bază, un transportator specializat pe curse intracomunitare. Astfel, importul pro- duselor destinate magazinelor este realizat cu propriile camioane. În ceea ce privește distribuția la nivel național, compania utilizează Pall-Ex, Marvi Logistic fiind unul dintre membrii apre- ciați ai acestei rețele.
Laura Cîrstea, logistic manager Marvi Logistic:
   „Pentru noi, Pall-Ex a reprezentat o mare oportunitate, în condițiile în
„Logistica a rămas în urmă, în Vâlcea, și noi ne propunem să oferim o soluție modernă, premium. Există o opinie largă în rândul companiilor de transport că în Vâlcea se vine bine, dar se pleacă prost (tarife foarte mici), iar noi vom contribui la schimbarea acestei situații.”
  44 .............................................................................................................................................. februarie 2019























































































   42   43   44   45   46