Page 24 - Revista ZIUA Cargo mai 2019
P. 24

NOUL IVECO DAILY Maturitate deplină,
  Lla 40 de ani
Iveco Daily este unul dintre cele mai longevive și mai apreciate modele de vehicule utilitare de pe piața europeană, și nu numai. Cu o istorie de peste 40 de ani și cu mai multe generații, vehiculul face parte din galeria de legende ale transporturilor.
ansat la începutul lunii aprilie, Systems), care permit conducătorului noul Daily stabilește noi stan- auto să se concentreze asupra muncii darde în ceea ce privește ex- sale, ceea ce necesită un grad sporit
ce asistența proactivă de menținere a benzii (ProActive Lane Keeping Assist) oferă suport activ pentru direcție.
periența la bordul vehiculului și cea de rezolvare a unor sarcini multiple și
• Sistemul de asistență în caz de vânt lateral (Crosswind Assist) ajută șoferul să mențină stabilitatea vehicu- lului pe banda corespunzătoare.
de conducere și face pași importanți spre rularea autonomă.
sporește siguranța acestuia.
• Sistemul avansat de frânare de ur-
Noul vehicul Daily duce conectivi- tatea la un nou nivel, deblocând o lume a serviciilor personalizate, adaptate la utilizarea reală a vehiculului de către client, pentru a oferi o soluție completă care va schimba modul în care își îndeplinește cerințele de transport.
gență (Advanced Emergency Braking System) și City Brake PRO previn co- liziunile la viteze mai mici de 50 km/h și atenuează impactul la viteze mai mari. Detectează în mod autonom potențialul de coliziune și frânează în mod co- respunzător dacă șoferul nu intervine, oferind siguranță acestuia. City Brake PRO funcționează pentru a preveni accidentele chiar și atunci când vehiculul este condus cu viteză de 5 km/h.
• Frâna electrică de parcare (Electric Parking Brake) se cuplează automat atunci când autovehiculul este parcat și se decuplează atunci când șoferul este pregătit să se îndepărteze.
Noul Daily este primul vehicul din segmentul său care respectă standar- dele de emisii Euro 6d-TEMP oferind durabilitate, precum și mai multă pu- tere și economie de combustibil, în beneficiul profitabilității clienților.
• Queue Assist controlează porni- rile și opririle, eliminând stresul șofe- rului. Noul vehicul Daily este primul ve- hicul de 7,2 t care oferă acest sistem.
• Noile faruri cu LED au un fascicul mult mai clar, care luminează mai de- parte, îmbunătățind vizibilitatea și per- cepția obstacolelor cu 15%, sporind, astfel, siguranța în condiții de iluminare scăzută.
CAMIOANE ȘI SERVICII
Conducere asistată și siguranță sporită
• Controlul de croazieră adaptabil (Adaptive Cruise Control), în combi- nație cu sistemul Queue Assist, menți- ne viteza setată și distanța de sigu- ranță față de vehiculul din față, în timp
• City mode îmbunătățește servo-di- recția, reducând, astfel, efortul de rotire a volanului cu până la 70%, ceea ce ușurează manevrarea pe străzile din oraș.
Noul Daily introduce o gamă extin- să de sisteme avansate de asistență a șoferilor (Advanced Driver Assistance
• Controlul coborârii (Hill Descent Control) îi ajută să coboare încet și în siguranță pe pantele lungi și abrupte.
 24 ........................................................................................................................................................ mai 2019












































































   22   23   24   25   26