Page 68 - Revista ZIUA Cargo Septembrie 2019
P. 68

   Contractul semnat este urmare a licitației de achiziții publice CN101073, din data de 19 aprilie 2019. Licitația a fost publicată pe site-ul Sistemului Informatizat Centralizat de Achiziții Publice, SICAP.
20 de Karsan Jest
pentru Galați
În urma unei licitații organizate de primăria din Galați pentru Transurb, compania de transport public local, autobuzul urban de mici dimensiuni Karsan Jest a fost desemnat câștigător.
 Vara care tocmai s-a încheiat a marcat înnoirea parcului vehi- culelor ce deservesc trans- portul public Galați. Anadolu Automobil Rom, unic importator al brand-ului Karsan, a semnat contractatul de livra- re a 20 de unități Karsan Jest către Primăria Municipiului Galați. Evenimen- tul prilejuit cu ocazia semnării con- tractului i-a avut ca persoane cheie din partea celor două părți pe Magda Peșu, director general al Anadolu Automobil Rom, și pe Florin Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.
Detalii contractuale
În total, achiziția însumează 6,2 milioane de lei. Această sumă cuprin- de și panouri indicatoare de traseu, sisteme de informare călători cu mo- nitoare LED, sistem de supraveghere video cu 5 camere și unitate de sto- care DVR, sonde litrometrice pentru măsurarea consumului de carburant și sistem de monitorizare flotă cu GPS. De asemenea, pentru validatoare a fost montat un sistem de cablaj con- form cerințelor tehnice specifice ale Transurb. Pe lângă vehiculele livrate și dotate corespunzător caietului de sarcini, importatorul Anadolu Automobil Rom se angajează să furnizeze și 40
Magda Peșu (Anadolu Automobil Rom) și Florin Ionuț Pucheanu (primarul municipiului Galați), alături de presă și alți oficiali gălățeni.
de anvelope de rezervă, scule, precum și sisteme de verificare (SDV-uri) spe- cifice, necesare pentru mentenanță și diagnoză.
Livrare în octombrie
Primul vehicul va fi livrat la jumă- tatea lunii octombrie a acestui an, pentru o perioadă de testare de două săptămâni, urmând ca, ulterior, să fie livrate și celelalte 19 unități, până la jumătatea lunii ianuarie a anului 2020.
Despre Anadolu Automobil Rom
Importatorul Anadolu Automobil Rom este o companie românească în- ființată în 2006 ce are ca scop furniza- rea, întreținerea și repararea autobuze- lor. De-a lungul timpului, AAR a devenit partener de încredere pentru mai multe firme de transport public și de transport
interurban de persoane. Compania, cu capital integral românesc, a furnizat peste 3.000 de vehicule de transport persoane, la nivel național.
Despre Karsan Otomotiv
Karsan Otomotiv a fost înființată în 1966, ca parte integrantă a concernu- lui Koç. Din 1998, compania a fost in- tegrată în Kıraça Holding. Scopul său a fost producția de autovehicule, de la autoturisme, la vehicule comerciale. Modernele uzine Karsan sunt amplasate în orașul Bursa din Turcia. Aici se produc furgonetele Hyundai H350 pentru Hyundai Motor Company, minibuze, ca- mioane, autobuzele Menarinibus și ga- ma Karsan, ce include modelele urbane Jest, Atak și Star.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro
   68 .......................................................................................................................................... septembrie 2019
AUTOBUZE ȘI SERVICII















































































   66   67   68   69   70