Page 32 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 32

Camion Fest,
ediția de toamnă
Evenimentul care deja a devenit tradiție, Camion Fest, organizat de către Cefin Trucks, s-a desfășurat la finalul lunii octombrie, pe 25, bifând cea de a 11-a ediție. Așa cum ne-a obișnuit, Cefin Trucks organizează primăvara și toamna un eveniment de promovare a vehiculelor comerciale rulate.
  Vedetele acestei ediții au fost cele peste 200 de vehicule comerciale rulate, multibrand, iar noutatea acestei ediții constă în lan- sarea unui nou concept pentru camioa- nele rulate Ford Trucks. „Atunci când clientul dorește să-și regândească afa- cerea, revine la noi, unde toate ca- mioanele sunt revitalizate din bară în bară. Reverificăm sistemele esențiale și schimbăm toate consumabilele. În plus, clientul reprimește garanție și are variate posibilități de refinanțare. Astfel, repornește la drum cu toată încrederea într-un camion Ford Trucks reinventat, adică mereu Ready to Go. ReFord! A doua noutate este că avem o nouă interfață a site-ului www.cefintrucks.com, mult mai intuitivă, cu stocul de vehicule actualizat în timp real. Cefin Trucks, ca brand de vehicule rulate, este online de mai bine de 15 ani, însă în ultimii 3-4 ani, am observat un trend încă ascen- dent în această direcție. Lumea e tot mai conectată la tehnologie și, astfel, noi putem fi aproape de clienții noștri, la doar un click distanță” a afirmat Alexandra Siminiuc, director de market- ing Cefin Trucks.
Cererea pieței modelează oferta
Precum s-a întâmplat și la edițiile trecute, Cefin Trucks a pregătit și o
gamă variată de oferte speciale pentru clienții săi, de care aceștia au putut beneficia doar în cadrul Camion Fest. „De fiecare dată când organizăm acest eveniment, suntem cu gândul la nevoi- le clienților noștri și tot timpul ne stră- duim să le venim în sprijin cu o gamă completă de vehicule comerciale grele rulate: capete tractor pentru transport intern și internațional, autobetoniere și autobasculante cu 4 axe, camioane cu 2 și 3 axe, semiremorci cu prelată, frigo, cisterne alimentare sau vehicule destinate transportului agabaritic. Din lunga experiență pe care o am în do- meniul vânzărilor de vehicule rulate, am înțeles că majoritatea clienților își dorește un camion rulat pe care să îl
bage la treabă imediat. Grație vehicu- lelor rulate Ford Trucks, lansăm azi conceptul «Ready to Go». În prima etapă, vor intra doar vehiculele Ford Trucks, urmând ca acest concept să se extindă în viitor și pentru celelalte branduri. În 2019, piața de vehicule rulate și-a păstrat ritmul din 2018, iar noi ne bucurăm de un trend ascendent ca număr de vehicule livrate. Avem încrederea că suntem printre cei mai buni în activitatea pe care o desfășu- răm, iar eforturile noastre sunt răsplă- tite de către clienții noștri, cărora le mulțumesc personal și în numele echipei”, a declarat Paul Drăniceanu, director al diviziei de vehicule rulate Cefin Trucks.
 CAMIOANE ȘI SERVICII
 32 .............................................................................................................................................. noiembrie 2019

























































































   30   31   32   33   34