Page 33 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 33

Surpriză cu adrenalină
Ediția din acest an a avut și un invitat surpriză, care a ridicat adrena- lina la maximum printre camioane, cu o mașină de competiție modificată in- tegral, de la motor la aerodinamică, având la bază un model BMW E30, cunoscut în limbaj popular ca BMW „ursuleț”. Claudiu Adam, cel respon- sabil cu show-ul de drift, este cel mai tânăr pilot licențiat din Europa (15 ani), și deține, în prezent, locul 1 în Cam- pionatul Național de Drift al României la clasa Semi Pro, făcând parte din echipa EvL-Drift Team. Alături de cele- lalte surprize, atmosfera festivă și di- namică a evenimentului a fost garan- tată.
Cefin Trucks...
Compania este prezentă de apro- ximativ 25 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent, Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service. Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks
– unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele Arad, București, Constanța, Craiova, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Oradea, Brașov, Bacău, Deva și Suceava.
Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzare de camioane și semire- morci rulate aparținând tuturor mărci- lor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției, beneficiind de
parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.
Totodată, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai im- portante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate ti- purile de vehicule comerciale și semi- remorci.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro
PUBLICITATE
    























































































   31   32   33   34   35