Page 82 - Revista ZIUA Cargo ianuarie 2020
P. 82

   În România, dealer-ul de stivuitoare marca Yale este Vectra Eurolift Service, compania dispunând o istorie de peste 25 ani în acest domeniu. Având sediul în București, Vectra este reprezentată de o echipă de peste 70 angajați, ce oferă consultanță de specialitate în alegerea utilajului potrivit aplicației fiecărui client. De asemenea, compania dispune de 18 tehnicieni de service, ce acoperă solicitările care vin din toate regiunile țării.
YALE
Stivuitoare noi pentru
aplicații cu
intensitate scăzută
Yale Europe Materials Handling a lansat, la sfârșitul anului 2019, extinderea de ultimă generație a gamei sale de produse, o dată cu introducerea a patru stivuitoare noi, pentru aplicații cu intensitate scăzută.
D upă ce a studiat tendințele ac- tuale ale pieței, Yale a desco- perit o cerere de produse pentru manevrarea materialelor care sunt concepute pentru a oferi niveluri ridicate de eficiență și productivitate, dar sunt utilizate doar pentru perioade
scurte, la un moment dat.
Yale a identificat provocările spe-
cifice cu care se confruntă clienții cu aceste aplicații și a introdus, acum, soluții noi, pentru a completa gama de produse existente. Ca o premieră pentru o compania producătoare de stivuitoare, Yale va oferi, acum, echi- pamente concepute pentru utilizare intermitentă sau aplicații cu intensitate scăzută.
Extensia gamei Yale include două noi echipamente pentru depozite, transpaleta electrică cu catarg și operator pedestru MS15UX și transpaleta cu platformă MP20XUX, și două noi stivuitoare cu contragreutate, GP20-35UX și varianta electrică pe patru roți ERP15-35UX.
Aceste completări sunt ideale pen- tru clienții care pun accentul pe apli- cații cu un regim redus de lucru și care, totuși, necesită un stivuitor capa- bil să îndeplinească sarcini cu priorita-
te ridicată. Pentru toate aceste opera- țiuni, în care utilajele nu sunt utilizate mai multe ore pe zi, noile stivuitoare Yale oferă o soluție pentru a satisface nevoile clienților.
Stivuitoare noi, aceeași filosofie
Deși aceste stivuitoare noi sunt proiectate pentru aplicații cu intensitate scăzută, ele corespund aceleiași filo- sofii Yale. Standardele înalte de fiabi- litate, ușurința în exploatare, ergono- mia, productivitatea și costurile reduse de deținere, asociate cu marca Yale, sunt toate prezente la această extin- dere a gamei de produse.
Eficiență în spații restrânse
Transpaletele electrice MS15UX și MP20XUX extind gama Yale pentru depozite, ambele oferind performanțe în spații restrânse.
MS15UX este o transpaletă extrem de agilă și cu control pedestru, cu capacitate de ridicare adecvată pentru o serie de înălțimi și niveluri de experiență ale operatorului. Trans- paleta electrică are o capacitate de ridicare de 1,5 t.
MP20XUX este ideal pentru transportul orizontal productiv și în- cărcarea și descărcarea TIR-urilor. Transpaleta fără catarg și cu platformă are o capacitate de 2 t și beneficiază de opțiunea de direcție electrică.
Ambele noi tipuri de transpaletă din gama Yale pentru depozite bene- ficiază de motoare de tracțiune de curent alternativ, sisteme de frânare regenerativă, dispozitiv de inversare a direcției în caz de urgență, deco- nectare de urgență a alimentării, regla- rea continuă a vitezei și tehnologie cu magistrală CAN, care reduce comple- xitatea cablajului și crește fiabilitatea.
Tehnologie robustă
Lansarea GP20-35UX și ERP15 35UX continuă caracterul durabil la care clienții au ajuns să se aștepte de la gama Yale, împreună cu o tehno- logie simplă și robustă.
GP20-35UX are un compar- timent pentru operator proiectat ergo- nomic, cu comenzi ușoare de acces și un ecran LCD. GP20-35UX oferă în- treținere ușoară, datorită capacului mo- torului cu deschidere de 70° și înde- părtării rapide a plăcii de podea. Nu sunt necesare unelte speciale sau in- strumente de diagnostic pentru întreți- nere, ceea ce face ca acest stivuitor să fie ideal pentru a efectua dumneavoas- tră lucrările de întreținere. Stivuitorul beneficiază și de un catarg cu vizibilitate ridicată și direcție extrem de precisă.
ERP15-35UX este un stivuitor electric cu eficiență energetică optimă și direcție extrem de precisă, care optimizează manevrabilitatea în spații limitate. Compartimentul pentru ope- rator este conceput ergonomic pentru a oferi vizibilitate de jur împrejur și un mediu de lucru practic și confortabil operatorului. Regulatoarele de curent alternativ optimizează energia bateriei, ceea ce este deosebit de util pe rampe și în cursele lungi, precum și la utili- zarea la înălțimi mari. Stivuitorul elec- tric cu patru roți ERP15-35UX este disponibil cu baterii de 48 și 80v, cu o capacitate de 420-600 Ah.
      82 ................................................................................................................................................ ianuarie 2020
DEPOZITE. ECHIPAMENTE









































































   80   81   82   83   84