Page 58 - Revista ZIUA CARGO
P. 58

 STILL – 100 DE ANI
Istoria... viitorului
Sub sloganul „A History of the Future”, compania de intralogistică STILL își celebrează, anul acesta, cea de-a 100-a aniversare. Flashback: pe 1 februarie 1920, Hans Still deschidea un atelier de reparații pentru motoare electrice, marcând începuturile a 100 de ani de succese, invenții, concentrare pe necesitățile clienților și orientare către excelență în servicii.
Pe parcursul acestor o sută de ani, STILL a arătat, mereu și mereu, o sensibilitate acută la cerințele și provocările clienților săi, a influențat industria, prin puterea sa ino- vatoare și a deschis calea către do- menii de afaceri orientate către viitor.
De la începuturi... la descoperiri importante
La numai câțiva ani după ce a fost înființat atelierul de reparații pentru mo- toare electrice, STILL și-a prezentat propriile produse, cum ar fi „stația elec- trică Matador”, în cadrul Târgului de la Leipzig, din 1924. Dezvoltarea și repa- rarea de motoare electrice, generatoare și transformatoare constituie activitatea de bază a companiei timp de muți ani.
   LOGISTICĂ
 58 .................................................................................................................................................. martie 2020



























































































   56   57   58   59   60