Page 64 - Revista ZIUA CARGO
P. 64

 Hummer-ul a fost electrificat
  Brandul Hummer fost „scos din dulap” de către General Motors. Vehiculul a fost updatat, electrificat, iar producția ar fi programată să înceapă în toamna lui 2021, în timp ce livrarea către clienți, în 2022.
INEDIT
După zece ani în care s-a pus praful pe iconicul model ame- rican, anul acesta, a fost dez- văluită o versiune electric al masto- dontului.
Având la bază vehiculul militar Humvee ce făcea parte din echiparea armatei Statelor Unite ale Americii, Hummer-ul și-a construit o imagine de mașină exclusivistă, în anii ’90 și 2000.
Istorie
Capabilitățile off-road, consumul mare de combustibil și autonomia redusă au fost caracteristici asociate modelului Hummer. Primul model a debutat în 1992, sub umbrela celor de la AM General, acesta fiind cel care a lăsat guri căscate și în jurul căruia s-a creat „legenda”. La apariția aces- tuia a contribuit din plin actorul austria- co-american Arnold Schwarzenegger, care a fost cel care a făcut lobby ca vehiculul de armată să capete și o haină civilă și să poată fi disponibil publicului larg. În 2006, AM General a anunțat că producția Hummer H1 va fi sistată din luna iunie, din cauza unei noi legi privind emisiile pentru vehiculele cu motorină, care a intrat în vigoare în 2007. Ultimul model de H1 din 2006 a avut cel mai puternic
Hummer H2
  64 .................................................................................................................................................. aprilie 2020
Hummer H3

























































































   62   63   64   65   66