Page 49 - Revista Ziua CARGO
P. 49

DUNWELL ÎNCHIRIAZĂ 5.000 MP SPAȚII DE DEPOZITARE, PENTRU TERAPLAST
Dunwell a intermediat închirierea, de către compania românească TeraPlast, producător de materiale de construcții, a unei suprafețe de 5.000 mp (1.500 de depozit și 3.500 de platformă exterioară), în depozitul Mega Distribution Center, din Chiajna. Relocarea, din zona de nord, în spațiul nou-închiriat, are rolul de eficientizare a activității de distribuție a companiei.
„Deși mediul de business trece prin momente dificile, nu trebuie să ne pierdem din vedere obiectivele. Fabricile Grupului TeraPlast sunt operaționale și focusul nostru este
continuarea producției. Avem zece scenarii de acțiune, cu scopul de a nu ne opri activitatea și de a ieși din criza actuală la fel de solizi. Am decis să ne extindem spațiul de depozitare din București, pentru o distribuție optimă către partea de sud și sud-est a țării, dar și către piața externă”, a declarat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast. Potrivit Dunwell, în topul celor mai active companii, în perioada aceasta, se află cele din FMCG, retail online, farma și, nu în ultimul rând, cele de construcții.
RABEN LOGISTICS ROMÂNIA A DESCHIS DOUĂ NOI DEPOZITE
Compania Raben Logistics România a deschis două noi depozite, în țara noastră, în 2020. Primul, la începutul anului, în municipiul Roman, județul Neamț și cel de-al doilea, la începutul lunii aprilie, în municipiul Baia Mare, județul Maramureș.
În prezent, rețeaua de distribuție națională are 6 locații pe teritoriul României și un spațiu total de
10.000 mp, pe care îi folosește ca spațiu de cross-docking. „Deschiderea depozitelor din Baia Mare si Roman ne ajută să îmbunătățim timpii de colectare și de livrare a mărfurilor, atât în zona Moldovei, cât și în zona Oașului. Crescând numărul de depozite, creștem calitatea transportului oferit clienților noștri și îi ajutăm să își consolideze, la rândul lor, relațiile comerciale pe care le au. Este felul nostru de a le mulțumi si de a-i susține să se dezvolte. Ne străduim sa le oferim acestora beneficiul unui serviciu de încredere, astfel încât să își focuseze atenția pe dezvoltarea afacerii lor. Suportul nostru este apreciat de clienți, care ne sunt parteneri pe tot acest drum, iar,
în conjunctura ultimelor schimbări socio-economice, cauzate de coronavirus, prezența unui partener puternic este cu atât mai apreciată, cu cât ne asumăm responsabilitatea continuității afacerii partenerilor noștri. Ne dorim să devenim lideri pe piața din România și nu ne abatem de la acest obiectiv”, a spus Valentin Storoj, directorul general al Raben Logistics România.
PUBLICITATE
    ȘTIRI
























































































   47   48   49   50   51