Page 42 - Revista Ziua CARGO
P. 42

#tbt 10 ani
„Lumea noastră”,
în iunie 2010
Ne întoarcem în urmă cu 10 ani, în iunie 2010, pentru a rememora evenimentele importante pentru industrie din acea perioadă.
  Trăiam vremuri încă tulburi, în care „lupta pentru un camion cu marfă mai are puţin şi se transformă în atacurile de la Plevna, Griviţa şi Vidin la un loc...” după cum sintetiza Raluca Mihăilescu, autoarea editorialului ZIUA CARGO din acea lună.
Însă tot de la ea, corespondent in- ternațional al revistei, la acel moment, primeam și vești îmbucurătoare: după severa criză financiară din 2008, aflam că „vestul începe să respire, uşor- uşor, fără pompe de oxigen şi se hră- neşte pe cale naturală, fără perfuzii. ... Olandezul de rând, neamţul, france- zul, belgianul au început din nou să-şi facă planuri de vacanţă. ...Toţi vor avea nevoie de transport.”
Piață
• Cefin România și Edy Interna- țional Spedition semnau un contract pentru livrarea a 70 de camioane IVECO.
• Revista ZIUA CARGO lansa ofi- cial concursul „Romanian Transport Company of the Year” (RTCY), cu oca- zia conferinței „Un Cocktail anticriză:
Conferința „Un Cocktail anticriză”
Volvo FMX 2010
Clienți, Cărăuși și Legislație”, desfă- șurată la Hotel Iaki, din Mamaia.
• „Anul acesta, avem aproape 1.600 de operatori noi. Pe de altă
parte, conform verificărilor făcute la Registrul Comerţului, sunt în jur de 2.000 de operatori de marfă în in- solvenţă”, anunța Daniela Dobrilă,
 RETRO
  42 ...................................................................................................................................................... iunie 2020



















































































   40   41   42   43   44