Page 30 - Demo
P. 30

    despre situația traficului, facilitând evi- tarea blocajelor, în timp ce „Map Upda- te” oferă cele mai recente informații despre ruta care trebuie urmată. Mai multe funcții sunt setate pentru a fi adăugate în timp util.
„Pentru viitor, ambițiile noastre merg, deja, mult mai departe, deoarece soluțiile digitale nu mai susțin doar utilizarea operațională a vehiculelor. Din ce în ce mai mult, vehiculele pot fi, de asemenea, modificate digital până la platforme digitale, devenind o parte integrantă și activă a proceselor logisti- ce ale clienților noștri și oferind date pentru întregul ecosistem logistic”, a spus Niklaus Waser, vicepreședinte se- nior Digital Transformation & Business Models.
Pe lângă faptul că oferă clienților o gamă întreagă de dezvoltări orientate spre viitor, noua generație oferă tot ceea ce clienții și șoferii au apreciat întot- deauna la camioanele lor MAN. Acest lucru este confirmat de Jan Plieninger: „Primim deja feedback excelent de la clienții noștri, cu privire la orientarea sistematică către șofer și eficiența ridicată a consumului”, a spus directorul companiei de închiriere de camioane BFS Business Fleet Services.
O parte din ceea ce face deosebit MAN Truck & Bus este concentrarea pe relațiile personale cu clienții, pre- cum și experiența din industrie, pe care compania a dezvoltat-o în peste
100 de ani de existență, în sectorul ve- hiculelor comerciale.
Parteneriate puternice
„Simply My Truck” – așa dorește MAN să simtă șoferii și clienții în le- gătură cu noua generație de camioa- ne. Dar cum pot oamenii să cunoască camioanele din noua generație, dacă evenimentele de lansare locale nu pot fi organizate din cauza pandemiei de coronavirus? Pentru a rezolva această problemă, echipa de la MAN Truck & Bus Germania a organizat, în luna mai, o „primă întâlnire” spontană și neobișnuită: peste 400 de invitați la un drive-in cinema pentru a experimenta live noul MAN TGX. Vehiculele au fost prezentate pe ecrane uriașe. Pentru a ajunge la un public mai larg, MAN a produs, de asemenea, o serie de videoclipuri în care experții au explicat caracteristicile tehnice ale noii gene- rații de camioane. Videoclipurile pot fi găsite pe canalele de socializare ale MAN Truck & Bus.
Exclusivistul TGX, cu cea mai mare cabină GX, are pachetul complet de confort pentru șofer, precum și echipamentul de ultimă generație, care poate fi comandat opțional. Deta- liile exterioare, cum ar fi elemente din oțel inoxidabil strălucitor și caracteris- ticile interioare, precum iluminarea
ambientală LED multicoloră, bucătăria de la bord, cu un cuptor cu microunde și aparat de cafea, și un televizor LED, îl fac „regele leilor”.
MAN TGL, TGM, TGS și TGX pen- tru construcții și aplicații speciale și pentru transportul de distribuție, arată că ambițiile MAN au fost atinse. În ambele segmente, noua generație de camioane MAN se mândrește cu un portofoliu de produse diverse, care permite companiei să ofere soluții per- fecte pentru toate cerințele industriei. MAN oferă clienților din industrie ve- hicule perfect echipate și asigură cea mai bună coordonare și colaborare posibilă cu diferiții producători de caroserii.
• Cu noile game TGL, TGM și TGS, MAN punctează în sectorul de dis- tribuție. Expertiza specială din indus- trie a adus cea mai modernă tehno- logie orientată spre viitor.
• Tehnologie modernă, pionierat și timpi morți reduși – motivele pentru care noua generație de camioane MAN este ideală pentru utilizări grele în construcții și aplicații ce solicită trac- țiune integrală.
• Gama TGE de vehicule comer- ciale cu tracțiune integrală a fost ex- tinsă până la 5,5 tone greutate brută a vehiculului.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro
MAN TGE 5,5 t, 4x4
CAMIOANE ȘI SERVICII
  30.............................................................................................................................................. octombrie 2020

















































































   28   29   30   31   32