Page 28 - Demo
P. 28

 MAN
Noua generație
de camioane
Cea mai nouă generație de camioane produse de MAN Truck & Bus a primit feedback pozitiv din partea utilizatorilor, în cele 8 luni scurse de la lansarea sa.
  E lementele determinante ce au dus la aprecieri țin de orien- tarea autovehiculului către șofer, ușurința utilizării, eficiența con- sumului de combustibil și pachetul ge-
neral axat pe client.
Așteptări onorate
• Experiența utilizatorilor de primă clasă, onorată cu două premii de design
• Eficiență ridicată a combustibilu- lui confirmată în testul TÜV
• Servicii digitale noi, ce vizează optimizarea disponibilității vehiculelor • Grație unei abordări personale și o vastă experiență în industrie, MAN este un partener puternic pentru clienții
săi.
Cu o nouă viziune în materie de
confort, siguranță, rentabilitate, fiabili- tate și servicii, precum și conectivitate și digitalizare, noua generație de ca- mioane face afacerea clienților mai ușoară, mai eficientă și mai de succes – în conformitate cu motto-ul MAN, „Afaceri simplificate”.
Recunoașterea primită prin cele două premii de proiectare, potențialul de economisire a combustibilului, con- firmat de un test drive TÜV Süd, re- cenziile pozitive ale presei comerciale din Europa și feedback-ul clienților care folosesc, deja, un camion MAN nou atestă succesul noii generații.
Distincțiile de design
„Suntem deosebit de mulțumiți de interiorul noului MAN, cu controlul practic oferit de SmartSelect”, spune Johann Krieger, director Spedition Johann Krieger din Rottenburg (Bava- ria), Germania. Juriile a două concur- suri de design renumite sunt de acord cu el, în această privință. Designul lo- cului de muncă pentru șofer, în noua generație a camioanelor MAN, oferă o experiență de utilizare de primă cla- să și a primit un Red Dot Award, în categoria Brands & Communication Design 2020, și un Gold German De- sign Award 2021, în Excellent Product Design – categoria Human-Machine Interface.
Locul de muncă reproiectat i-a cu- cerit pe experți prin forma, conceptul și efectul său, deoarece permite șo- ferului să opereze numeroasele funcții de asistență și confort ale noii generații MAN, fără a-i distrage atenția de la drum. Afișajul și martorii de bord sunt separați, astfel încât informațiile să fie cât mai aproape de linia de vizibilitate a șoselei, în timp ce comenzile sunt la îndemână, într-o poziție confortabi- lă. Un exemplu al noului concept de proiectare este MAN SmartSelect, care este, în prezent, singurul sistem de acest tip utilizat în vehiculele co- merciale. Cu funcția de rotire și apă- sare, minimizează nevoia de a muta privirea de la drum, atunci când acțio- nează meniurile de infotainment și na- vigare. Habitatul oferă fiecărui șofer un nivel ridicat de confort în operare, ra- pid și într-o manieră intuitivă, indiferent de vârstă, experiență profesională sau cunoștințe tehnice. În acest fel, con- tribuie pe termen lung la simplificarea vieții de zi cu zi a șoferului de camion.
„Când MAN a dezvoltat noua ge- nerație, era evident că șoferul trebuie
CAMIOANE ȘI SERVICII
 28 ............................................................................................................................................ octombrie 2020















































































   26   27   28   29   30