Page 60 - Revista ZIUA CARGO
P. 60

IVECO BUS
Autocare
și autobuze
„Safe Inside”
Ținând cont de actuala situație pandemică, IVECO BUS a pus în aplicare mai multe soluții, menite să protejeze sănătatea și să crească securitatea sanitară a șoferilor și pasagerilor.
Criza din sănătate prin care tre- ce, acum, societatea a avut un impact mare asupra secto- rului transportului public și multe mă- suri de siguranță au fost impuse de autorități, împreună cu implementarea bunelor practici recomandate.
Din momentul în care a reluat activi- tatea de producție, IVECO BUS, ca par- te a grupului CNH Industrial, a imple- mentat un protocol global de siguranță COVID-19, pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților săi. Având în vedere aceste priorități, producătorul a decis, de asemenea, să folosească o serie de soluții pentru sănătatea și sigu- ranța la bord, pentru a întâmpina pasa- gerii și șoferii în deplină încredere.
   AUTOBUZE ȘI SERVICII
 60 .................................................................................................................................................. martie 2021


























































































   58   59   60   61   62