Page 26 - Revista ZIUA CARGO
P. 26

  IVECO T-WAY
TRAKKER predă
ștafeta
IVECO completează gama de mare capacitate IVECO WAY cu noul camion off-road, conceput pentru cele mai dure misiuni în condiții extreme, preluând ștafeta de la legendarul TRAKKER.
  I VECO a prezentat, la sfârșitul lu- nii aprilie, noul vehicul off-road de mare capacitate IVECO T-WAY
rețelei sale de distribuitori și repre- zentanților presei comerciale interna- ționale, în cadrul unui eveniment di- gital. IVECO T-WAY se bazează pe moștenirea robusteții și fiabilității ve- hiculelor off-road de top tradiționale pentru brand și introduce soluții tehno- logice de ultimă generație, pentru a depăși toate așteptările în ceea ce privește productivitatea, sarcina utilă, siguranța și confortul șoferului.
IVECO a ales o abordare inova- toare pentru lansarea virtuală, special creată pentru IVECO Live Channel, relatând o poveste captivantă, alcătu- ită din conținut video și interacțiuni live. Invitații au fost transpuși într-o călătorie de descoperire prin lumea off-road IVECO, dezvăluind „noul-năs- cut” ca demn succesor al importantei sale „dinastii” de camioane legendare.
Luca Sra, chief operating officer IVECO Truck Business Unit, a spus: „Astăzi, deschidem un nou capitol în extraordinara istorie off-road a IVECO,
prin lansarea IVECO T-WAY, moșteni- torul tronului deținut anterior de TRAKKER, în calitate de «cel mai pu- ternic dintre grei». Acest vehicul extra- robust, un campion adevărat al perfor- manței, robusteții și durabilității, va consolida, în continuare, prezența IVECO în sectorul off-road de mare capacitate. IVECO T-WAY completea- ză reînnoirea gamei noastre de mare capacitate IVECO WAY, care este, a- cum, una dintre cele mai proaspete, bogate și inovatoare game de pe piață.”
 CAMIOANE ȘI SERVICII
26 ...................................................................................................................................................... mai 2021
























































































   24   25   26   27   28