Page 27 - Revista ZIUA CARGO
P. 27

  Thomas Hilse, brand president IVECO, a menționat: „Anterior, am «zguduit» industria cu IVECO S-WAY on-road. Astăzi, facem acest lucru, din nou, în sectorul off-road. Suntem pe cale să transpunem sectorul camioa- nelor în viitor și în acest segment, iar viitorul începe astăzi, cu IVECO T-WAY. Am proiectat modelul IVECO T-WAY cu ambiția de a stabili noi stan- darde în ceea ce privește robustețea, fiabilitatea, eficiența, manevrabilitatea, flexibilitatea șasiului și serviciile co- nectate – și ca stil, un element obli- gatoriu pentru un brand italian. Nu- mele spune totul: T de la TARE!”
„T” de la TARE
The IVECO T-WAY a fost conceput pentru a oferi cea mai bună perfor- manță din clasa din care face parte, pentru orice aplicație off-road. Se evi- dențiază prin performanța sa off-road, prin robustețe și rigiditate torsională. Preia de la predecesorii săi robustețea legendară a șasiului din oțel de înaltă rezistență, cu o grosime de 10 mm și rezistență torsională superioară, în segmentul său, de 177 kNm. Axa fron- tală oferă o capacitate maximă de pâ- nă la 9 tone. Reducția în butuc pe pun- tea spate reprezintă o dotare standard, pentru a maximiza puterea și perfor- manța. Noul sistem de suspensie spa- te de mare capacitate, pentru punți tandem, optimizează greutatea vehicu- lului și îmbunătățește performanța off- road, cu o gardă la sol mai înaltă și un unghi de degajare mai bun.
IVECO T-WAY asigură întreaga putere necesară pentru tracțiune și PTO (priză de putere), prin intermediul motorului fiabil și eficient IVECO Cursor 13 (13 litri), care dezvoltă până la 510 CP – depășind performanța TRAKKER cu 10 CP. Pentru configu- rații cu o masă mai mică, este, de ase- menea, disponibil un motor Cursor 9.
Acestea sunt cuplate cu o cutie de viteze automatizată HI-TRONIX cu
    Gama IVECO WAY
• IVECO S-WAY: cel mai eficient camion on-road de mare capacitate, cu cea mai buna performanță din categoria sa.
• IVECO S-WAY Natural Power: primul camion de mare capacitate pe gaz natural, conceput pentru transport pe distanțe lungi.
• IVECO X-WAY: combinația perfectă între excelența de transport pe distanțe lungi și robustețea off-road.
• IVECO T-WAY: cel mai robust vehicul de pe piața camioanelor de mare capacitate, care duce performanța, fiabilitatea și versatilitatea la extrem.
mai 2021 ...................................................................................................................................................... 27
 CAMIOANE ȘI SERVICII























































































   25   26   27   28   29