Page 51 - Revista ZIUA CARGO
P. 51

   Gebrüder Weiss România a găzduit, la începutul lunii martie, prima vizită din programul „ARILOG pentru studenți“, prin intermediul căruia se încerca atragerea tinerilor către acest domeniu, relativ nou, în România. Totodată, compania a inaugurat, în aprilie 2011, noul terminal de cross-docking din Sibiu, o investiție curajoasă pentru acele vremuri, de 2,2 milioane de euro.
ARILOG anunța, în martie 2011, că va avea o nouă conducere. Cristi Matei, supply chain manager Quadrant Amroq Beverages România, va fi președintele asociației până în 2013, preluând mandatul de la Romeo Dumitru.
Schenker Romtrans, prin vocea lui Albin Budinski, director general al companiei, anunța faptul că, în 2010, încărcase aproximativ 55.000 de camioane.
Logistic Services Danubius devenea DB Schenker Rail România.
Tolga Oran, sales&marketing country manager GEFCO România, la acel moment, făcea o „radiografie” a pieței, prognozând un trend crescător al mutării mărfurilor pe tren, în contextul crizei de camioane de pe piață.
FM Logistic inaugura, în mai 2011, platforma din Petrești, un depozit Clasa A, de 18.000 mp. Investiția s-a ridicat la 16 milioane de euro.
Era disponibilă pe piață trans- paleta electrică CiTi, furnizată de STILL, capabilă să urce bor- duri. Aceasta avea o greutate proprie de 95 kg și o capacitate de încărcare de 500 kg.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro
     mai 2021 ...................................................................................................................................................... 51
 RETRO
























































































   49   50   51   52   53