AC&co. deschide un nou centru logistic în România

Brandul internațional de îmbrăcăminte pentru bărbați AC&co. va deschide un nou centru logistic în București, cu o suprafață de 1000 m². Compania caută să angajeze 90 de persoane: 10 pentru a lucra ȋn depozit și alte 80 pentru cele 19 magazine de pe teritoriul României.

Osman Cavusoglu

Ȋn următorii trei ani, AC&co. ȋși propune să extindă lanțul de magazine cu 13 unități și să mărească echipa cu cel puțin 150 de angajați.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

România a fost prima țară aleasă pentru expansiunea globală a AC&co., iar deschiderea unui nou depozit va consolida statutul de hub logistic al țării noastre și va crea oportunități economice pentru regiune.

„România este locul unde a început aventura noastră de a deveni globali”, afirmă Osman Cavusoglu, director general al AC&co., referindu-se la deschiderea primului magazin din București, în 2017. ,,Este poarta către Europa și centrul strategiei noastre pe termen lung. Piața locală și oamenii de aici ne-au primit extrem de bine eforturile și produsele. Prin urmare, investiția în România este întotdeauna atât de captivantă pentru noi, deoarece vedem un potențial imens aici”.

Brandul AC&co. se adresează în principal clienților internaționali, concentrându-se pe tehnologie de vârf și materiale de calitate superioară, cu un amestec de artizanat inspirat de moda atemporală și nevoile bărbatului modern. Compania acordă o importanță deosebită materialelor de înaltă calitate și accesibilității produselor. Catalogul brandului cuprinde articole de bază precum tricouri, bluze și lenjerie intimă, clasice, precum jachete, echipamente sport și încălțăminte, precum și o notă de lux accesibil sub forma smokingurilor și costumelor.

„Dorim să subliniem că vom continua să investim în România. Acest nou centru logistic regional va fi depozitul central din rețeaua noastră europeană, permițându-ne să mutăm produsele prin intermediul unei rețele globale, indiferent de locul în care sunt fabricate și unde trebuie să fie expediate. Odată cu extinderea, suntem conștienți că nu avem doar o mulțime de oportunități, ci și responsabilități, în special în ceea ce privește durabilitatea. Sistemele noastre de logistică durabilă ne permit să reducem impactul asupra mediului pe termen lung, întrucât am înlocuit cutiile de carton cu cele de plastic, realizate din materiale pliabile și reciclate”, mai declară Osman Cavusoglu.

AC&co. a câștigat recent premiul SEE Real Estate Awards, ediția 18, la categoria Rising Star, în mare măsură datorită investiției continue a companiei, în România. SEE Real Estate Awards este singurul eveniment de acest fel care acoperă regiunea Europei de Sud-Est și adună cei mai activi dezvoltatori internaționali și locali, bancheri, investitori, avocați și alți profesioniști CRE (Commercial Real Estate) care activează în regiune.
 
Despre AC&co.:

AC&co. este un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați ale cărui colecții se adresează în special oamenilor de afaceri din mediul urban, care preferă un aspect casual clasic-modern. AC&co. își vinde colecțiile la nivel internațional prin propriile sale magazine și platforme online. AC&co. are în prezent peste 350 de magazine în întreaga lume, în 17 țări. Viziunea AC&co. este de a oferi modă de calitate care să satisfacă nevoile bărbatului internațional și modern, combinând materiale de înaltă calitate cu prețuri accesibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.