ADIENT, desemnat Angajator de Top pentru al doilea an consecutiv

ADIENT, lider global în producția de scaune auto, a fost certificat pentru al doilea an consecutiv ca Angajator de Top în Europa. Distincția acordată de către Top Employers Institute vizează mai multe țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), printre care și România.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Pentru această ediție, 23 de unități ADIENT din Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, România și Serbia au fost supuse unei ample evaluări, în cadrul unor categorii precum Strategia privind angajații, Mediul de lucru, Atragerea de noi talente, Învățare, Diversitate, echitate & incluziune (DE&I), Bunăstare și altele. Performanțele ADIENT au fost certificate în fiecare dintre aceste șase țări, la fel ca anul trecut.

„Faptul că am obținut, pentru a doua oară consecutiv, această calificare este dovada eforturilor noastre continue de a fi un angajator valoros și demonstrează că aici, la ADIENT, echipa este cu adevărat cea mai importantă”, declară Nebahat Gueler, vice president HR Adient EMEA. „Certificarea Top Employer reprezintă o evaluare externă la cel mai înalt nivel a progresului nostru.”

Îmbunătățirile considerabile în majoritatea locațiilor evaluate subliniază o cultură a învățării continue, în timp ce scorul general al organizației s-a îmbunătățit cu 4,5% față de 2023. Prin comparație cu cele 86 de companii care au participat la analiză, ADIENT a obținut rezultate remarcabile la categoriile Strategia privind angajații (11%) și practici DE&I (7%). Din această perspectivă, prioritățile de HR ale ADIENT vizează o aprofundare a scopului companiei, dezvoltarea leadership-ului, designul și schimbarea organizațională, precum și practicile DE&I.

„Cei peste 5.000 de colegi pe care îi avem în România ne motivează să ne îmbunătățim profilul de angajator în permanență, astfel încât să le putem oferi un mediu de lucru la cele mai înalte standarde și perspective profesionale pe termen lung. Recunoașterea oferită de Top Employers Institute ne arată că suntem pe drumul cel bun și prin viziune, profesionalism și spirit de echipă putem depăși cu succes toate provocările”, adaugă Aurelian Dumitru, director Labour Relations în cadrul ADIENT.

Programul de certificare Top Employers a fost creat pentru a oferi îndrumări cu privire la practicile angajatorilor dintr-o gamă largă de industrii. Acesta evaluează companiile din întreaga lume și oferă feedback cu privire la cultura lor de lucru pe baza unui sondaj de bune practici.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.